Türkiye’nin ilk tematik lojistik yüksekokulu, üniversite oldu

Türkiye’nin ilk tematik lojistik yüksekokulu, üniversite oldu

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu, Beykoz Üniversitesi oldu. Üniversite olmayı bir süredir bekleyen Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilen Torba Kanun Tasarısı ile Beykoz Üniversitesi adını aldı.Beykoz Lojistik MYO Mütevelli Heyet Başkanı Ruhi Engin Özmen, geçtiğimiz yıl yesillojistikciler.com’a verdiği özel röportajda Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nun çok yakın bir zamanda üniversite olacağını açıklamıştı....

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu, Beykoz Üniversitesi oldu. Üniversite olmayı bir süredir bekleyen Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilen Torba Kanun Tasarısı ile Beykoz Üniversitesi adını aldı.

Beykoz Lojistik MYO Mütevelli Heyet Başkanı Ruhi Engin Özmen, geçtiğimiz yıl yesillojistikciler.com’a verdiği özel röportajda Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nun çok yakın bir zamanda üniversite olacağını açıklamıştı. Ruhi Engin Özmen, röportajda ayrıca, “Üniversitemizin omurgasınıLojistik Fakültesi oluşturacak. Bunun dışında başka fakülteler ve bölümler de olacak elbette. İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Sosyal Bilimler Fakültesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi gibi. Ayrıca bu çatı altında açmayı arzu ettiğimiz yeni yüksekokullar da var” diye açıklama yapmıştı. 

Etiketler :