Türkmenistan’a taşımacılık yapan en büyük firma 140 adetten oluşan filosuna 20 adet çekici kattı

Türkmenistan’a taşımacılık yapan en büyük firma 140 adetten oluşan filosuna 20 adet çekici kattı

Filosunda 140 adet araç bulunan Mutlular Transport, 20 adet Renault Trucks T460 çekici aldı. Çekicilerin teslimatıyla ilgili Koçaslanlar Holding Bursa tesislerinde yapılan törene; Mutlular Transport Yönetim Kurulu Başkanı Mutluhan Akan, Koçaslanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan, Koçaslanlar Holding İstanbul Bölge Satış Direktörü Soner Alperöz, İstanbul Bölge Satış Müdürü Serra Kiremitçi ve Volvo Group Trucks Türkiye İkinci El Müdürü Fatih Erdem...

Filosunda 140 adet araç bulunan Mutlular Transport, 20 adet Renault Trucks T460 çekici aldı. Çekicilerin teslimatıyla ilgili Koçaslanlar Holding Bursa tesislerinde yapılan törene; Mutlular Transport Yönetim Kurulu Başkanı Mutluhan Akan, Koçaslanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan, Koçaslanlar Holding İstanbul Bölge Satış Direktörü Soner Alperöz, İstanbul Bölge Satış Müdürü Serra Kiremitçi ve Volvo Group Trucks Türkiye İkinci El Müdürü Fatih Erdem katıldı.

MUTLUHAN AKAN : “TÜRKMENİSTAN’A TAŞIMACILIK YAPAN EN BÜYÜK FİRMALARDAN BİRİYİZ”

Mutlular Transport Yönetim Kurulu Başkanı Mutluhan Akan  teslimat töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “1997 yılında akaryakıt taşımacılığı ile başlayan yapıda 2007 yılında uluslararası taşımacılığı da ekledik. İran, Türkmenistan, Azerbaycan ve Asya ülkelerinde devamlı gelişen bir yapıya sahibiz. Biz mevcut yapımızda değerlendirmemizi yaptığımızda, mevcut işimizin devam ettiğini, araç sayısının artırımına ve değişimine ihtiyaç duyulduğunu gördük. Ekonominin çok fazla hareketlenmediğini piyasada moral bozukluğunun dışında herhangi  negatif gösterge olmadığını gördük. Moral ile birlikte, yatırımlarımıza destek ve cesaret veren Koçaslanlar İstanbul firması ile Renault Trucks çekici yatırımını yapma kararını aldık.”

MAHMUT KOÇASLAN: “20 BİRİMLİK FİLO ÖRNEĞİ İLE YAKIT TASARRUFU 1 MİLYON LİRAYI GEÇİYOR”

Koçaslanlar Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan ise törendeki konuşmasında her daim yatırım yapacak olan firmalara hem firmam hem şahsım adına sonuna kadar desteklediklerini söyledi. Bu zamanda yapılan yatırımın çarpanının çok fazla olduğunu dile getiren Mahmut Koçaslan;  yatırım yapacak olan firmalara, her türlü hizmeti fazlasıyla verdiklerini dile getirdi.

Yakıt tüketiminin taşımacılar için son derece önem taşıdığını belirten Mahmut Koçaslan, “Bir taşımacı firmanın toplam giderlerinin ortalama yüzde 55’ini yakıt oluşturuyor. Basit bir hesapla; yılda 120 bin km yapan bir araç için yılda yüzde 3 oranında bir tasarruf 3 bin 600 litreye tekabül eder. Yıllık 20 araçlık filoda 244 bin 800 liraya ve bu araçları 5 yıl kullandığınızda da 1 milyon 224 bin liralık bir tasarruf söz konusu olur” dedi.

Koçaslanlar İstanbul Satış Direktörü Soner Alperöz de konuşmasında, bu dönemde yapılacak olan araç yatırımlarında Koçaslan ailesi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

İstanbul Bölge Satış Müdürü Serra Kiremitçi de, geçmişte frekanslarımızın çok güçlü olduğu Mutlular firması ile bu ticarete vesile olmamızdan dolayı mutluluk ve gurur duyduklarını dile getirdi.

Etiketler :