Ulusoy Logistics, Thermo King ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi

Ulusoy Logistics, Thermo King ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi

Ulusoy Logistics, sektöründe bir ilki gerçekleştirdi. Ulusoy Logistics, satın aldığı 20 adet Türkiye’nin ilk GDP (İyi Dağıtım Uygulamaları) sertifikalı Thermo King treyler ünitesi ile hizmetlerine ilaç taşımacılığını da ekledi. Ürünlerinin taşımacılığını Ulusoy Logistics ile gerçekleştiren firmalar, aynı zamanda Doğuş Otomotiv tarafından sağlanan Thermo King TracKing uygulaması sayesinde taşıma standartlarını Avrupa ülkeleri de dahil olmak üzere 7...

Ulusoy Logistics, sektöründe bir ilki gerçekleştirdi. Ulusoy Logistics, satın aldığı 20 adet Türkiye’nin ilk GDP (İyi Dağıtım Uygulamaları) sertifikalı Thermo King treyler ünitesi ile hizmetlerine ilaç taşımacılığını da ekledi. Ürünlerinin taşımacılığını Ulusoy Logistics ile gerçekleştiren firmalar, aynı zamanda Doğuş Otomotiv tarafından sağlanan Thermo King TracKing uygulaması sayesinde taşıma standartlarını Avrupa ülkeleri de dahil olmak üzere 7 gün 24 saat izleyebilecekler.

“İLAÇ LOJİSTİĞİNDE BİR İLK”

Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding satın alma müdürü Rıdvan Kanbak, Thermo King GDP sertifikalı SLXe-300 treyler ünitelerini kendi tesislerinde, Doğuş Otomotiv Thermo King Satış Müdürü Suna Türk ve Satış Yöneticisi Çağlar Bircan’dan teslim aldı.

RIDVAN KANBAK: “ARAÇ ÇEŞİTLİLİĞİNİ ZENGİNLEŞTİRMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ”

Rıdvan Kanbak “Ulusoy Logistics çatısı altında birçok yenilikçi hizmetlerimizin yanı sıra, ilaç taşımacılığına uygun farma sertifikalı ünitelerin bulunduğu double deck; tekstil taşımacılığına da uygun barlı ve trene yüklenebilen frigo treyler ile araç çeşitliliğini zenginleştirmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

GDP’Lİ TREYLER ÜNİTELERİ

Türkiye’de satışa sunulan ilk GDP sertifikalı treyler ünitelerinin sahibi olduklarını da belirten Kanbak “Thermo King ile işbirliğimiz uzun yıllara dayanmaktadır. Filomuzda halen 30 adet Thermo King ünite bulunmaktadır. Bu 20 adet ile sayı 50’ye yükseldi. Yeni ünitelerimizi başta İngiltere olmak üzere tüm Avrupa ülkelerine ilaç ve soğuk zincir taşımacılığında kullanmayı planlıyoruz. Türkiye’deki ilk GDP’li treyler üniteleri ile tüm ilaç dağıtımına talibiz. Thermo King’den aldığımız performans bizim için en önemli referans olurken, Doğuş Otomotiv güvencesi ve yaygın servis ağı da tercih nedenlerimiz arasında yer alıyor” açıklamasında bulundu.

SUNA TÜRK: “THERMO KING TRACKING  İLE GÜVENLİ TAŞIMACILIK”

Doğuş Otomotiv Thermo King Satış Müdürü Suna Türk ise Ulusoy Logistics’e yeni üniteleri ile birlikte TracKing sistemi hizmeti de verdiklerini söyledi. Türk “Doğuş Otomotiv tarafından Ulusoy Logistics’e verilen TracKing hizmeti sayesinde müşterilerin uydu vasıtasıyla aracın çalışma süresi ve kasa sıcaklık derecelerini takip etmesi, ayrıca gerektiğinde müdahale edebilmesi de mümkün olmaktadır. 7 gün 24 saat verilen bu hizmet, kasanın tren, gemi veya karayolunda seyir halindeyken de izlenmesini sağlamaktadır. Ayrıca bugün Türkiye’de ilk kez satışını gerçekleştirdiğimiz GDP’li üniteler Avrupa ülkeleri dahil olmak üzere herhangi bir arıza durumunda servis öncelikli ünitelerdir” açıklamasında bulundu.

Etiketler :