UN Ro-Ro Pendik Limanı çevre ve iş sağlığı sertifikalarını aldı

UN Ro-Ro Pendik Limanı çevre ve iş sağlığı sertifikalarını aldı

322 bin araç kapasiteli 12 modern Ro-Ro gemili filosuyla, Türkiye-Avrupa arasındaki Ro-Ro hatlarındaki intermodal taşımacılığın lider firması U.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş., Rina Türkiye belgelendirme kuruluşu tarafından Pendik Ro-Ro Limanı’nda gerçekleştirilen denetimler sonucunda; ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesine ek olarak, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgelerini almaya hak kazandı. Türkiye'nin ihracat ve ithalatının büyük bir bölümünü gerçe

U.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş.’e ait 110.000 m² arazi üzerine kurulan 530 TIR park kapasiteli Pendik Ro-Ro Limanı’nda  yapılan faaliyetlerin çevreye verebileceği olumsuz etkileri en aza indirmek adına verilen  ISO 14001,  iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi organizasyonuna dair verilen OHSAS 18001 ve bir şirkette yapılan faaliyetlerin daha düzgün ve sistemli organize edilmesine dair kurulan ISO 9001 belgesini almaya hak kazandı.

SEDAT GÜMÜŞOĞLU: “TÜM DEĞERLERİMİZİ SERTİFİKALARIMIZLA TAÇLANDIRDIK”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan U.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş. CEO’su Sedat Gümüşoğlu, “Türkiye'nin Avrupa'ya Ro-Ro hatları ile yaptığı ihracatın yüzde 65'ini gerçekleştiren U.N. Ro-Ro, modern gemilerden oluşan filosu, en son teknolojiyle işlettiği yüksek standartlardaki limanlarıyla, müşterilerinin sektördeki tüm istek ve ihtiyaçlarını karşılarken;  yetkin iş gücüne verdiği değer, sistemli organizasyon yapısı ve yeşil lojistiğin en önemli adımlarından biri olan intermodal taşımacılık yapan bir şirket olarak tüm bu değerlerini ISO 14001, OHSAS 18001 ve ISO 9001 sertifikalarıyla taçlandırdı. Ro-Ro hatlarının pazar lideri olarak ilerleyen dönemde yeni yatırımlarla gücümüze güç katmaya, sektörün üst düzey standartlarını oluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ticari gemiler ve yatlar için verilen hizmetlerinin yanı sıra, yönetim sistemleri, ürün ve personel belgelendirmesi, denetim hizmetleri ve endüstriyel test için belgelendirmesi de sunan RINA Türkiye Bölge Müdürü Bölge Müdürü Massimo Sanquerin ise “U.N .Ro-Ro İşletmeleri A.Ş’yi, ISO 14001, OHSAS 18001 ve ISO 9001 belgelendirme sürecindeki başarılarından dolayı kutluyorum. Rina Türkiye olarak, sektör lideri U.N. Ro-Ro tarafından tercih edilen belgelendirme kuruluşu olduğumuz için gurur duyuyoruz” dedi.

U.N. Ro-Ro’nun sunduğu avantajlı fiyatlar, yeni liman bağlantıları, artan gemi ve tren kapasiteleri ile servis kalitesindeki iyileştirmeler neticesinde uluslararası karayolu nakliye ve lojistik firmalarına büyük ölçüde maliyet ve süre avantajları sağlamasıyla öne çıkıyor.

Etiketler :