UND, AHL’ye yapılan terör saldırısını kınadı!

UND, AHL’ye yapılan terör saldırısını kınadı!

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Atatürk Havalimanı’na yapılan terör saldırısını yayınladığı bir bildiri ile kınadı. UN Başkanı Çetin Nuhoğlu imzası yayınlanan kınama mesajı şöyle: “UND olarak İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetle kınıyor, menfur saldırıda yaşamlarını yitiren güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza...

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Atatürk Havalimanı’na yapılan terör saldırısını yayınladığı bir bildiri ile kınadı. UN Başkanı Çetin Nuhoğlu imzası yayınlanan kınama mesajı şöyle:UND olarak İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetle kınıyor, menfur saldırıda yaşamlarını yitiren güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

İstanbul’un dünyaya açılan kapısı konumundaki bir yerde gerçekleştirilen bu kalleş saldırının amacının toplumu umutsuzluğa sevk etmek ve ülkemizin ekonomisine zarar vermek olduğu açıktır. Mübarek Ramazan ayında Türkiye Cumhuriyeti’ni ve insanlarımızı hedef alan bu eylem karşısında ortak bilinçle hareket ederek ve tek vücut olmalıyız.

Milletimizin birlik, beraberliğine ve aziz vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı terör örgütlerinin geçmişte olduğu gibi bundan sonra da gereken cevabı alacaklarından eminiz. İstikrarımızı hedef alan bu tür saldırılara karşı devletimizin, hükümetimizin, güvenlik güçlerimizin sonuna kadar yanında olmaya devam edeceğimizi Yüce Milletimize ve kamuoyuna saygıyla duyururuz. Milletimizin başı sağ olsun.”

Etiketler :