UPS’ten KOBİ’lere hızlı destek

UPS’ten KOBİ’lere hızlı destek

UPS, müşterileri için daha fazla lokasyona erken teslimat seçeneği sunmak için UPS Worldwide Express paket servisini 117 ülke ve bölgeye ulaşacak şekilde genişleteceğini duyurdu. UPS, uluslararası düzeyde diğer tüm taşıyıcılardan daha fazla paket teslimatı yapıyor.UPS Worldwide Express hizmeti, teslimat yerine bağlı olarak, bir sonraki iş gününde 10:30, öğlen veya 14:00 saatlerinde garantili teslimat sunuyor. UPS, 2016 yılında hizmeti 52 ilave ülkede ve bölgede kullanıma...

UPS, müşterileri için daha fazla lokasyona erken teslimat seçeneği sunmak için UPS Worldwide Express paket servisini 117 ülke ve bölgeye ulaşacak şekilde genişleteceğini duyurdu. UPS, uluslararası düzeyde diğer tüm taşıyıcılardan daha fazla paket teslimatı yapıyor.

UPS Worldwide Express hizmeti, teslimat yerine bağlı olarak, bir sonraki iş gününde 10:30, öğlen veya 14:00 saatlerinde garantili teslimat sunuyor. UPS, 2016 yılında hizmeti 52 ilave ülkede ve bölgede kullanıma sundu.

UPS Uluslararası Başkanı Jim Barber şunları söyledi: “UPS, müşterilerimize yardımcı olmak amacıyla bağlantılarımızı küresel pazarlara doğru genişletmek için yatırım yapıyor. Bu hizmet, en acil gönderiler için üstün dünya çapında erişim sağlıyor. Bu son genişlemeyle beraber kapsama alanı 117 ülkeye ulaştı. Bu da küresel gayrisafi yurt içi hasılanın neredeyse yüzde 95’ini, fiili ithalatın ise yüzde 96’sını oluşturmaktadır.

UPS Express portföyü şu özellikleri sunmaktadır:

  • 27 ülkeye sabahın erken saatlerinde teslimat için UPS Express Plus
  • 117 ülke ve bölgeye gün ortasında teslimat için UPS Express
  • 220 ülke ve bölgeye gün sonunda teslimat için UPS Express Saver

Etiketler :