Urfa’ya 25 adet Temsa Prestij SX teslim etti

Urfa’ya 25 adet Temsa Prestij SX teslim etti

Şanlıurfa Ceylanpınar merkezli Nizip Akgün Petrol Nakliyat, filosuna 25 Temsa Prestij SX ekledi. 25 Temsa Prestij SX, Temsa yetkili bayisi Diyaş Otomotiv tarafından Nizip Akgün Petrol Nakliyat’a TİGEM İşletmelerinde teslim edildi. Araçların teslimatına yönelik düzenlenen törene Nizip Akgün Petrol Nakliyat İşletmecisi Süleyman Güntekin, Temsa Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Cüneyt Tekgül, Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır, Güneydoğu Anadolu TİGEM İşletmeleri...

Şanlıurfa Ceylanpınar merkezli Nizip Akgün Petrol Nakliyat, filosuna 25 Temsa Prestij SX ekledi. 25 Temsa Prestij SX, Temsa yetkili bayisi Diyaş Otomotiv tarafından Nizip Akgün Petrol Nakliyat’a TİGEM İşletmelerinde teslim edildi. Araçların teslimatına yönelik düzenlenen törene Nizip Akgün Petrol Nakliyat İşletmecisi Süleyman Güntekin, Temsa Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Cüneyt Tekgül, Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır, Güneydoğu Anadolu TİGEM İşletmeleri yöneticileri ve üst düzey yöneticiler katıldı. 

SÜLEYMAN GÜNTEKİN: “FİLODAKİ PRESTİJ SAYISI 44 ADET”

Törenin ardından araçların anahtarları Süleyman Güntekin’e teslim edildi. Şanlıurfa Ceylanpınar merkezli bir firma olarak personel taşımacılığı alanında 4 yıldır hizmet verdiklerini belirten Süleyman Güntekin, “Şanlıurfa ve Konya’da TİGEM personelinin taşımasını yapıyoruz. Filomuzda 51 adet otobüs bulunuyor. 44 adeti Prestij araçlardan oluşuyor. Prestij tercihimizde en önemli etken yakıt tüketimindeki düşüklük ve dayanıklılığı etkin oldu. Daha önce filomuzda bu kadar Prestij ağırlıklı değildi. İşletme sürecindeki verimlilikte filomuzdaki araçların büyük çoğunluğunu Temsa Prestij’e çevirdik” dedi.

“15 PRESTİJ YATIRIMI DAHA YAPABİLİRİZ”

2017 yılında 15 araçlık bir yatırım planı daha bulunduğunu belirten Süleyman Güntekin, “Filomuzda kullandığımız Prestij araçların diğer markaların ürünlerine göre yakıt tüketimindeki avantajı çok büyüktü. Şimdi yeni Prestij SX araçların Euro 6 normuyla birlikte diğerlerine göre daha da düşük yakıt tüketimi sağladığını görüyoruz. Bizde gelecek yıl 15 dolayında Prestij SX araç yatırımı daha yapabiliriz” dedi.

CÜNEYT TEKGÜL: “PRESTİJ KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR”

Temsa Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Cüneyt Tekgül de törende yaptığı açıklamada Prestij SX araçların düşük yakıt tüketimi ile firmaların öncelikli tercihi haline geldiğini belirterek, “Prestij SX taşımacının yaşadığı işletme sürecinde geçmişte de bugün de hep yüzünü güldüren bir ürün oldu. Yeni Euro 6 normu ile birlikte Prestij SX araçlarımız taşımacıya yakıt anlamında daha büyük kazanç sağlıyor. Ayrıca yenilenen yüzü ve konfor düzeyi ile de taşımacının dediği gibi zorlu koşullara rağmen dayanıklı bir ürün. Nizip Akgün Petrol Nakliyat’a yeni 25 Prestij SX aracımızın hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.  

Etiketler :