UTİKAD'ın yeni Kurumsal İletişim Müdürü belli oldu

UTİKAD'ın yeni Kurumsal İletişim Müdürü belli oldu

Geçtiğimiz hafta Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) Kurumsal İletişim Sorumlusu Arzu Bağrık’ın görevinden ayrılmasından sonra Nilgün Küçükören Tahmaz, UTİKAD Kurumsal İletişim Müdürü olarak göreve getirildi. Nilgün Küçükören Tahmaz, UTİKAD’ın kurumsal iletişim, basınla ilişkiler ve etkinlik yönetimi görevlerini yürütmek üzere, 1 Şubat itibariyle görevine başyadı.Nilgün Küçükören Tahmaz, İzmir Saint Joseph...

Geçtiğimiz hafta Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) Kurumsal İletişim Sorumlusu Arzu Bağrık’ın görevinden ayrılmasından sonra Nilgün Küçükören Tahmaz, UTİKAD Kurumsal İletişim Müdürü olarak göreve getirildi. Nilgün Küçükören Tahmaz, UTİKAD’ın kurumsal iletişim, basınla ilişkiler ve etkinlik yönetimi görevlerini yürütmek üzere, 1 Şubat itibariyle görevine başyadı.

Nilgün Küçükören Tahmaz, İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi'nin ardından Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü'nü 2004 yılında tamamladı. Kariyerine Atv Haber'de başlayan Tahmaz, 12 yıldır içinde bulunduğu medya sektöründe editör, metin yazarı, program yapımcısı, program müdürü ve basın-halkla ilişkiler alanlarında görev yaptı.

Etiketler :