“Uzaktan Eğitim” ile lojistik diploması alma şansı!

“Uzaktan Eğitim” ile lojistik diploması alma şansı!

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Uzaktan Eğitim Programları, “Lojistik” ve “Dış Ticaret” çalışanlara işlerinin başından ayrılmadan diploma alma şansı sunuyor. Adayların bu şansı elde etmek için 26 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında tercih yapmaları gerekiyor.

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerin ihtiyacı olan, nitelikli lojistik ve dış ticaret personeli yetiştiriyor. Yüksekokulun uzaktan eğitim programları da dış ticaret ve lojistik sektöründe çalışan, ancak erken yaşlarında bu disiplinlerde eğitim alma fırsatı olmamış kişilerin bilgisayar teknolojilerinden faydalanarak bu alanlarda ön lisans diploması almasına olanak sağlıyor.

Uzaktan eğitimin tüm dünyada yükselen bir trend olduğunu belirten, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şakir Ersoy, “Aynı zamanda Yüksekokulumuzda sektör çalışanlarına sağlanan ekstra burslar ile uzaktan eğitim örgün eğitime göre çok daha az maliyetli ve öğrenciler örgün eğitim ile aynı diplomaya sahip oluyorlar” dedi. Yüksekokulun Dış Ticaret Uzaktan Eğitim Programının, “Gümrük Müşavir Yardımcısı” olmayı hedefleyen sektör çalışanları için önemli bir fırsat sunduğunu belirten Prof. Dr. Mehmet Şakir Ersoy, “Dış ticaret ön lisans diplomanız ile Gümrük Müşavir Yardımcısı Sınavı’na girerek B Karnesi almanın ön koşulunu da gerçekleştirebilirsiniz” dedi.

Ersoy, uzaktan eğitim düşünen adaylara bir de hatırlatma yaparak, “Bu yıl YGS sınavına giren uzaktan eğitim adaylarının da 18 Temmuz 2016 tarihinde yerleşme puanları açıklandı. Adaylar 26 Temmuz- 2 Ağustos 2016 tarihleri arasında ÖSYM’ye tercihlerini elektronik ortamda bildirmeleri gerekiyor. Adaylar bu konuda herhangi bir yardıma ihtiyaç duyarlar ise Yüksekokulumuzdaki deneyimli rehber hocalarımızdan faydalanabilirler” dedi. 

Etiketler :