Volvo Trucks’tan üst yapı eğitimi

Volvo Trucks’tan üst yapı eğitimi

Volvo Trucks işbirliklerini güçlendirme hedefiyle bu sene ikinci kez üst yapıcılar etkinliği gerçekleştirdi.

Temsa İş Makinaları, distribütörlüğünü yürüttüğü Volvo Trucks iş birliklerini güçlendirme hedefiyle iş ortakları buluşmalarının ikincisini 7-8 Kasım tarihinde İstanbul’da yapılan üst yapı eğitimleri ile gerçekleştirdi.

Bu sene ilki 4 Mayıs’ta gerçekleşen “Volvo Trucks İş Ortakları Buluşması”nın devamı olan “Volvo Trucks Üst Yapıcılar Etkinliği”ne Türkiye’nin farklı şehirlerinde faaliyet gösteren 30 üstyapı firmasını temsilen toplam 80 kişi katıldı. Üstyapı ve yarı römork üreticilerine yönelik gerçekleşen eğitimin ilk gününde Volvo Trucks ürün gamı ve Volvo Üst Yapı sistemi tanıtıldı.

Eğitimleri Volvo Trucks Türkiye ekibi ile birlikte Volvo Trucks’ın İsveç genel merkezinden gelen Ürün Müdürleri Lars Jarenfors, Kais Soltani ve Anjan Yvk verdi.

Katılımcılar ilk gün Volvo Trucks Türkiye’nin organizasyon yapısı, ürünleri, üst yapı portalı, şasi sistemleri hakkında bilgi sahibi oldular. İkinci gün ise, PTO, Hidrolik sistem ve Elektrik - Elektronik donanımları hakkında detaylı bilgiler aktarıldıktan sonra Araç Üstü Eğitim gerçekleştirildi ve gün sonunda eğitimin değerlendirmesi yapıldı.

Katılımcılar iki günlük toplantıda ayrıca iş birliği yapılabilecek alanlar ve Volvo Trucks’ın sunduğu destekler konusunda bilgi sahibi oldular. Volvo Trucks İş Ortakları Buluşmaları’na yönelik faaliyetleri 2019 yılında da devam edecek.

Etiketler :