Volvo'dan cazip Euro 6 kampanyası!

Volvo'dan cazip Euro 6 kampanyası!

Volvo Trucks’ın Euro 6 çekicilere özel başlattığı yüzde 0 faiz kampanyası, Şubat ayı sonuna kadar çok avantajlı fırsatlar sunuyor. Bu kampanya, sadece 10 bin euro peşinat ve 24 ay yüzde 0 faiz imkanı ile 2016 model Volvo Euro 6 çekici sahibi yapıyor.

Volvo Trucks, bu cazip kampanya ile dünyada otomotiv sektörünün emisyonların azaltılması için geçiş yaptığı Euro 6 standardına ulaşmayı kolaylaştırıyor. Şubat ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanya, yüzde 0 faiz avantajının yanı sıra 36 ayda yüzde 0.17 ve 48 ayda yüzde 0.25’den başlayan düşük faiz oranları da sunuyor.

ŞAFAK TUĞUT: “ARAÇLARINI DÜNYA STANDARTLARINDA YENİLEMEK İSTEYENLER İÇİN KAMPANYAMIZ BÜYÜK AVANTAJ”

Volvo Group Trucks Satış Direktörü Şafak Tuğut kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada, “2016 model Euro 6 Volvo Trucks çekici sahibi olmak isteyen müşterilerimiz için 10 bin Euro peşinatla 24 aya kadar yüzde 0 faizli kredi hizmeti sunuyoruz. VSF Finansman desteği ile uyguladığımız kampanyamızda müşterilerimiz aynı zamanda 48 aya kadar düşük faiz seçenekleri, 85 bin euro, 90 bin euro ve 96 bin euroluk kredilendirme hizmetinden de yararlanabiliyorlar. Volvo Trucks Euro 6 çekici kampanyamızın, araçlarını dünya standartlarında yenilemek isteyen firmalara büyük avantaj sağlayacağını düşünüyoruz. Yeni alım yapacak müşterilerimizi ise bu kampanya ile Euro 5 yerine Euro 6 normlarına teşvik etmeyi hedefliyoruz” dedi. Şafak Tuğut, kampanya hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyenlerin 444 84 68 no’lu telefonu arayabileceklerini söyledi. 

Etiketler :