Volvo'dan Çekici Sahibi Olmak İsteyenlere Kampanya

Volvo'dan Çekici Sahibi Olmak İsteyenlere Kampanya

Volvo Trucks, Şubat ayında çok özel bir kampanya sunuyor. Dünya standardı Euro 6 olurken Volvo Trucks’ın özel kampanyası ile sizin de standartlarınız yükseliyor. 2016 model Euro 6 Volvo Trucks çekiciler, Şubat ayına özel sadece 10 bin euro peşinatla 24 ayda yüzde 0 faizli kredi imkânı ile sunuluyor.

Türkiye, Euro 6'ya geçerken Volvo Trucks büyük bir kampanya başlattı. Volvo Trucks çekiciler, Şubat ayı boyunca devam edecek kampanya avantajlarıyla Euro 6 standartını daha da çekici kılıyor.

Bu özel kampanya, 24 aya kadar yüzde 0 faiz oranı avantajı sunarken, 36 ayda yüzde 0.17 ve 48 ayda yüzde 0.25’den başlayan düşük faiz oranlarıyla sizleri Volvo çekici sahibi yapıyor. 1-29 Şubat tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında  85 bin euro, 90 bin euro ve 96 bin euroluk kredi desteği alınabiliyor. Stoklarla sınırlı kampanyanın kredilendirme hizmeti ise VFS Finansman tarafından uygulanıyor.  Volvo Euro 6 çekici sahibi olmak isteyenler 444 84 68 telefon numarasından detaylı bilgi sahibi olabiliyor. 

Etiketler :