VTR Turizm filosuna 10 adet Volkswagen Caravelle kattı

VTR Turizm filosuna 10 adet Volkswagen Caravelle kattı

Türkiye’de turizm taşımacılığının köklü şirketlerinden VTR Turizm, filosuna 10 adet Volkswagen Caravelle kattı.

1986 yılından bu yana turizm taşımacılığı hizmeti sunan VTR Turizm, araç filosunu 10 adet Volkswagen Caravelle ile genişletti. Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcısı Erel’de gerçekleştirilen teslim törenine VTR Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Şahin, Volkswagen Ticari Araç Satış Müdürü Taner Kozlan ve Erel Otomotiv Satış Müdürü Cem Beydemir ile şirket yöneticileri katıldı.

VTR Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Şahin, “Volkswagen Ticari Araç, Erel Otomotiv ve VDF sayesinde araç teslim süreçlerini hızlı ve kolay bir şekilde tamamladık, desteklerinden ötürü kendilerine teşekkür ederim. Bu yıl Volkswagen Ticari Araç filomuzu 50 adede yükseltme hedefimiz var. Volkswagen Ticari Araç’la olan işbirliğimiz devam edecek” dedi.

Volkswagen Ticari Araç Satış Müdürü Taner Kozlan ise, “Müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verecek donanım ve kalitede model ve hizmetleri sunuyoruz. Üstün güvenlik ve konfor sunan Caravelle modelimiz, taşımacılığın tüm ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlandı. Bu anlamda sektör için en iyi çözüm ortağı olduk” diye konuştu.