Yeni Euro 6 kamyonları Denizliler ile buluşturuyor

Yeni Euro 6 kamyonları Denizliler ile buluşturuyor

Mercedes-Benz Türk, yeni kamyon ve çekici ürün gamı ile Türkiye turuna çıktı. 9 Haziran Perşembe günü Hastalya Denizli’ye ulaşacak Mercedes-Benz araçlar müşterilerin beğenisine sunulacak.  Euro 6 motora geçişle birlikte kamyon ve çekicilerini yeniden sınıflandıran Mercedes-Benz Türk, uzun yol ve nakliye araçlarını Actros, inşaat araçlarını Arocs ve şehiriçi dağıtım araçlarını Atego çatısı altında topladı.Mercedes-Benz Türk, 14 yıldır aralıksız liderliğini...

Mercedes-Benz Türk, yeni kamyon ve çekici ürün gamı ile Türkiye turuna çıktı. 9 Haziran Perşembe günü Hastalya Denizli’ye ulaşacak Mercedes-Benz araçlar müşterilerin beğenisine sunulacak.  Euro 6 motora geçişle birlikte kamyon ve çekicilerini yeniden sınıflandıran Mercedes-Benz Türk, uzun yol ve nakliye araçlarını Actros, inşaat araçlarını Arocs ve şehiriçi dağıtım araçlarını Atego çatısı altında topladı.

Mercedes-Benz Türk, 14 yıldır aralıksız liderliğini yürüttüğü kamyon pazarında Euro 6 motora geçişle birlikte yepyeni bir ürün gamıyla hizmet vermeye başladı. İhtiyaca uygun modelleri daha kolay seçme imkanı tanıyan bir sınıflandırmaya giden Mercedes-Benz, uzun yol ve nakliye araçları Actros, inşaat araçları Arocs, şehiriçi dağıtım araçları ise Atego çatısı altında topladı.

Yeni sınıflandırmanın ardından Türkiye turuna çıkan Mercedes-Benz’in efsanevi araçlarının yeni durağı Denizli olacak. 9 Haziran Perşembe günü düzenlenecek etkinlik 10.00 itibariyle Mercedes-Benz Hastalya bayisinde başlayacak. Mercedes-Benz’in güçlendirilmiş motorlarıyla daha ekonomik, asistan sistemleriyle daha güvenli, yüksek kaliteli, dayanıklı ve sağlam yeni araçlarını yakından görmek isteyenler gün boyu sürecek etkinlikte yetkililerden ayrıntılı bilgi alabilecek. 

Etiketler :