Yeni Mercedes-Benz Sprinter 5 şehirde müşterileri ile buluştu

Yeni Mercedes-Benz Sprinter 5 şehirde müşterileri ile buluştu

Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar, Mayıs-Temmuz ayları arasında İstanbul, Bursa, Ankara, Antalya ve İzmir’de yer aldığı etkinlikler kapsamında, yeni Mercedes-Benz Sprinter’ı müşterileri ile buluşturdu. 

Yeni Mercedes-Benz Sprinter’ın Mayıs ayı itibarıyla satışa sunulmasının ardından Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz, Satış Müdürü Serdar Yaprak, Pazarlama Müdürü Onur Ahi, 2. El Satış Müdürü Faruk Özer ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Soner Gönültaş’ın katılımıyla İstanbul’da sponsor olduğu etkinliklerle başlayan organizasyonlar, Bursa, Ankara, Antalya ve İzmir ile tamamlandı. 

Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar, İstanbul’da Mayıs ve Haziran aylarında İSTAB (İstanbul Taşımacılar Birliği Derneği), TTDER (Turizm Taşımacılar Derneği) ve İSAROD’un (İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası) düzenlemiş olduğu organizasyonların destekçisi olarak Yeni Sprinter’ı müşterilerinin beğenisine sundu. İstanbul’da düzenlenen ilk etkinliklerin akabinde Haziran ve Temmuz aylarında Bursa Mengerler bayii, Ankara Mengerler, Koluman Ankara ve Hasmer bayii, Antalya Hastalya bayii, İzmir Mengerler Egemer ve Has İzmir bayii ile birlikte düzenlenen etkinliklerde İstanbul dışındaki müşterilere de yeni nesil Sprinter tanıtıldı.

Etiketler :