Yeni Stralis XP: Toplam Sahip Olma Maliyeti Şampiyonu!

Yeni Stralis XP: Toplam Sahip Olma Maliyeti Şampiyonu!

Yeni Stralis XP piyasadaki en verimli ve en güvenilir yakıt kamyonu olarak öne çıkıyor. Toplam sahip olma maliyeti ve karbon azaltmaya yönelik tasarlanan Iveco Yeni Stralis XP, uzun mesafeli taşımacılıkta en kapsamlı çözümleri sunuyor.Yeni Stralis XP, taşımacıları; yakıt verimliliği, güvenlik ve karlılık alanlarında en üst düzeye taşımayı amaçlıyor. Yüzde 11’e kadar yakıtta tasarruf sağlayan Yeni Stralis XP, toplam satın alma maliyetinde de işletmelere yüzde...

Yeni Stralis XP piyasadaki en verimli ve en güvenilir yakıt kamyonu olarak öne çıkıyor. Toplam sahip olma maliyeti ve karbon azaltmaya yönelik tasarlanan Iveco Yeni Stralis XP, uzun mesafeli taşımacılıkta en kapsamlı çözümleri sunuyor.

Yeni Stralis XP, taşımacıları; yakıt verimliliği, güvenlik ve karlılık alanlarında en üst düzeye taşımayı amaçlıyor. Yüzde 11’e kadar yakıtta tasarruf sağlayan Yeni Stralis XP, toplam satın alma maliyetinde de işletmelere yüzde 6’ya varan verimlilik sunuyor. Taşımacıların, toplam sahip olma maliyeti dikkate alınarak özel olarak geliştirilen Yeni Stralis XP, Stralis Hi-Way’ın sağlam temelleri üzerine inşa ediliyor.

Etiketler :