“Mart’ta 300 çekici ve 300 treyler yatırımı kararı aldık, hedefimiz yüzde 40 büyümek”

“Mart’ta 300 çekici ve 300 treyler yatırımı kararı aldık, hedefimiz yüzde 40 büyümek”

ÖZEL RÖPORTAJ - Hüner Global Lojistik ve HNR Lojistik, 2020 Mart’ta 350 milyon TL’lik araç yatırımı kararı aldı. Bu yatırım kararı ile firmanın filosu 750 treyler ve 500 çekiciden oluşacak.

Hüner Global Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi ve HNR Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melisa Hüner, bu yıl toplamda 350 milyon TL’lik araç yatırımı yapmaya karar verdiklerini söyledi. 350 milyon TL’lik yatırımla araç filolarına 300 adet çekici ve 300 adet de treyler ekleneceği ifade eden Melisa Hüner, 300 adet treyleri geçtiğimiz aylarda Tırsan’dan teslim aldıklarını belirtti. Hüner, bu araç alımları ile toplam filolarının 750 adet treyler ve 500 adet çekiciden oluşacağını kaydetti. 

“BU YILI YÜZDE 40 BÜYÜME İLE KAPATMAYI HEDEFLİYORUZ”

Mart 2020’de 350 milyon TL’lik yatırım kararı aldıklarını söyleyen Hüner, hizmet verdikleri ülkelerde pazar lideri olmayı hedeflediklerini kaydetti. Hüner, bu yılı yüzde 40 büyüme ile kapatmayı hedeflediklerini söyledi. 

“İNSAN KAYNAĞI ÖNCELİĞİMİZ”

Avrupadaki aktarma depolarının sayılarını artırdıklarının altını çizen Hüner, “İnsan kaynağı her sene önceliğimiz arasında. Mevcut kadromuzun motivasyonunu artırmak adına tatil, eğlence gibi aktiviteler düzenledik. Ofis ortamımızda revizyon gerçekleştirdik. Hüner Cafemiz var artık” dedi. 

PANDEMİ DÖNEMİNDE NASIL ÇALIŞMA SİSTEMİ UYGULANDI?

Melisa Hüner, pandemi döneminde nasıl bir çalışma yöntemi uyguladıklarını ise şu sözlerle anlattı: “Pandemi döneminde vardiyalı çalıştık ve ilgili departmanlardaki çalışma arkadaşlarımız kendi planlamalarını yaparak bir kısmı evden bir kısmı ofisten çalıştı. Yemek saat aralarını genişlettik. Ofislere, dağıtım merkezlerine, depolarımıza, araçlarımıza dezenfeksiyon işlemleri uygulandı.”

Etiketler :