Tur Assist ‘Yeşil Ofis Diploması’nı aldı

Tur Assist ‘Yeşil Ofis Diploması’nı aldı

Tur Assist, atık yönetimi, elektrik ve kağıt tüketimi alanlarında tasarruf ederek Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF-Türkiye) tarafından geliştirilen “Yeşil Ofis Diploması”nı aldı.

Sigorta, otomotiv ve finans başta olmak üzere pek çok sektördeki kurumun 11 milyonu aşkın müşterisine asistans hizmetleri veren Tur Assist, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmak için ofislerinde uyguladığı tasarruf ve iyileştirme programlarını Yeşil Ofis Diploması ile pekiştirdi.

Tur Assist, doğaya verilen zararı en aza indirmek için Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF-Türkiye) tarafından geliştirilen Yeşil Ofis Programı’nın üyelerinden biri olarak ‘Yeşil Ofis Diploması’nı almaya hak kazandı. Şirket, belirlenen kriterler doğrultusunda bir yılda kağıt tüketimini yüzde 12; elektrik tüketimini yüzde 20 oranında azaltarak ve ofislerdeki atık yönetimlerinde iyileştirme sağlayarak diplomasını aldı.

Doğal kaynakları hiç bitmeyecek gibi kullanamayız

Tur Assist İnsan Kaynakları Direktörü Elif Özgür, “Sürdürülebilir bir çevre için çalışanlarımızda oluşan farkındalıktan dolayı oldukça mutluyuz. Son yıllarda istikrarlı bir büyüme performansı yakaladık. Sahip olduğumuz yerel ve küresel deneyim ile dünyanın her tarafında iş yapabilme becerisine sahibiz. Büyüme hedeflerimiz doğrultusunda müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek adına taşıdığımız sorumlulukların farkındayız. Doğal kaynakları hiç bitmeyecekmiş gibi tüketemeyeceğimizi biliyoruz. Bu bilinçle hareket ediyoruz ve bilinçli bir tüketim için Yeşil Ofis Programı’na katıldık. Ofisimizde uyguladığımız tasarruf ve iyileştirme programını tüm çalışanlarımızın konuya olan duyarlılığı sayesinde başarılı bir şekilde tamamlayarak diplomamızı almaya hak kazandık” dedi.

Etiketler :