DAF LF Electric, 50. yıl dönümünü kutlayan Van Gogh Müzesi'ne teslim edildi

DAF LF Electric, 50. yıl dönümünü kutlayan Van Gogh Müzesi'ne teslim edildi

DAF, 2023'te 50. yıl dönümünü kutlayan Amsterdam'daki Van Gogh Müzesi'ne bir LF Electric dağıtım kamyonu bağışladı. DAF elektrikli aracı, Van Gogh Müzesi kutlama öğelerini Hollanda genelinde okullara ve topluluklara taşımak için kullanıldı.

DAF LF Electric'in anahtarları, Harald Seidel (DAF Trucks başkanı) tarafından Emilie Gordenker'a (Van Gogh Müzesi genel müdürü) teslim edildi. Sıfır emisyonlu kamyon, eşsiz benzetilerin ilham verici insanlara teslim edilmesi ve diğer tanıtım faaliyetleri için Hollanda'da turlar düzenlemek amacıyla kullanılacak.

Resmi olarak 2 Haziran 1973'te açılan Van Gogh Müzesi, her yıl dünyanın dört bir yanından 1,5 milyondan fazla ziyaretçi ağırlıyor. Müze, 50. yıl dönümünü çeşitli özel sergi ve şenlik aktiviteleriyle kutluyor.

Van Gogh Müzesi Genel Müdürü Emilie Gordenker, "Vincent'ın tabloları hayatımızı renklendiriyor," diyor ve sözlerine şöyle devam ediyor: "Sanatı ve hayat görüşü pek çok insanın ilham kaynağı. Aramızda Vincent gibi, yetenekleri veya tutkularıyla etraflarındakilere ilham veren ya da başkalarını her zorluk ve engelde destekleyen hala pek çok insan var. Bunlar arasından çok sayıda mükemmel aday gösterildi ve jüri, sınırlı sayıda dağıtılacak özel reprodüksiyon için elli kazanan seçti."

DAF LF Electric

Van Gogh Müzesi, özel Van Gogh Müzesi Edisyonlarının (Van Gogh sanat eserlerinin 3D, yüksek kaliteli reprodüksiyonlarının) dağıtılmasında ve diğer tanıtım faaliyetlerinde DAF LF Electric kamyonu kullanıyor. Araç gövdesindeki desende, dünyaca ünlü Van Gogh Ayçiçekleri tablosunun bir kısmı sergilenirken üstyapının iç kısmı, Van Gogh Müzesi Edisyonu tablo ödüllerini almaya gelen kazananları mükemmel ortamda karşılamak üzere üstün bir şekilde döşenmiştir.

"Van Gogh Müzesi ile iş ortaklığı yapmaktan gurur duyuyoruz"

DAF Trucks başkanı Harald Seidel şöyle devam ediyor: "DAF, sürdürülebilir karayolu taşımacılığı çözümlerinde lider konumunda. Müşterilerimize en son teknoloji ürünü elektrikli araçlar sunuyoruz ve PACCAR şarj istasyonları ve özel sürücü eğitimi de dahil olmak üzere sınıfının en iyisi tavsiye ve hizmetlerle onları destekliyoruz. DAF, müşterilerinin bölgesel taşımacılık, yerel dağıtım ve çöp toplama gibi birçok farklı uygulamada sıfır emisyonlu taşımacılık çözümlerini kullanmalarını sağlıyor."

Etiketler :