MAN Yetkili Satıcısı Lokman Koçaslan Otomotiv, 2020’yi hedeflerinin üzerinde kapattı

MAN Yetkili Satıcısı Lokman Koçaslan Otomotiv, 2020’yi hedeflerinin üzerinde kapattı

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Yetkili Satıcısı Lokman Koçaslan Otomotiv, düzenlediği ‘2020-2021 Değerlendirme Toplantısı’ ile geride bırakılan yılın değerlendirmesini yaptı, gelecek yıla ilişkin de hedeflerini paylaştı.

2020 yılında yaşanan zorlu sürece rağmen başarılı bir satış grafiği yakalayan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Yetkili Satıcısı Lokman Koçaslan Otomotiv, “2020-2021 Değerlendirme Toplantısı” düzenledi. Lokman Koçaslan Otomotiv Genel Müdürü Müjdat Aras ve MAN Kamyon Satış ve Satış Sonrası Hizmetler ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; 2020 yılının genel bir değerlendirmesi yapılarak, 2021 yılına ilişkin de hedef ve öngörüler paylaşıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada, zorluklara rağmen başarılı bir yıl geçirdiklerini vurgulayan Lokman Koçaslan Otomotiv Genel Müdürü Müjdat Aras, “MAN araçları, geçen yıl lojistikten inşaata, altyapıdan taşımacılığa kadar birçok sektörün tercihi oldu. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda da yine üstün nitelikli araçları ve sunduğu hizmetlerle sektörde fark yaratmaya devam ediyor” diye konuştu.

“2021 hedefimiz; MAN bayileri arasında pazar payımız ile birinci olmak”

Müjdat Aras, şöyle devam etti: “2020 yılında, MAN kalitesini tüm Türkiye’ye yaymayı temel öncelik olarak gördük. Bu hedef doğrultusunda da yıla hızlı bir giriş yaptık. Ancak yılın ikinci çeyreğinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgını, her sektör gibi bizi de etkiledi. Ama pandemiye bağlı talep azalmasından kaynaklı mecburi düşüşler yaşansa da biz, salgına rağmen 2020 yılını hedeflerimizin üzerinde kapattık. Özellikle karantina dönemi ile birlikte operasyon süreçlerimizde değişiklikler yaşansa da ekibimiz ile beraber çok güzel işlere imza attık. Özellikle Türkiye’nin önemli firmalarına yüksek adetlerde teslimatlar gerçekleştirdik. Lokman Koçaslan Otomotiv olarak, 2021 yılında hedefimiz; Türkiye’de MAN bayileri arasında pazar payımız ile birinci olmak. Bu kapsamda yeni yılda da müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik geniş ürün yelpazemiz ve Bursa, Balıkesir, Eskişehir’de bulunan üç servisimiz ile her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.”