Otokar'dan İzmir’e 5 farklı teslimat

Otokar'dan İzmir’e 5 farklı teslimat

Otokar, 2021'e hızlı başladı. Yılın ilk üç ayında turizm, öğrenci, personel taşımacılığı için önemli sayıda teslimat gerçekleştiren Otokar, İzmir Bölgesi'nin de tercihi oldu. Bölgede turizm ve personel taşımacılığı yapan 5 şirket, filosunu Otokar Sultan ile genişletti.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, yüksek yolcu kapasitesi, motor gücü, zengin aksesuarları ve üstün güvenlik özellikleriyle göz dolduran Sultan otobüsleri ile turizm ve servis taşımacılığında ilk tercih olmayı sürdürüyor. Tasarım ve teknik özellikleri ile Türkiye'nin yanı sıra dünyanın dört bir yanında büyük ilgi gören Sultan, İzmir Bölgesi'ndeki varlığını artırdı.

Personel ve servis taşımacılığında modern çizgisi, dinamik tasarımı ve ferah iç yapısıyla hem sürücüsüne hem de yolcusuna üst düzey konfor vadeden Sultan, Özikizler Turizm, Uşaklıoğlu Turizm, Aktaş Taşımacılık, Adnan Kahveci Taşımacılık, Erdal Tur'un da tercihi oldu. Her türlü yol koşulunda üstün performans sağlayan ve Euro 6 çevreci motorunun yanı sıra düşük işletme giderleriyle her zaman kazanç vadeden 7 aracın teslimatı, Otokar İzmir Bayii Atalay Otomotiv tarafından gerçekleştirildi.

Uzun yıllardır turizm ve personel taşımacılığının Sultanı olarak gösterilen araçların teslimat törenleri Özikizler Turizm sahibi Hüseyin Bür, Uşaklıoğlu Turizm sahibi Murat Uşaklıoğlu, Aktaş Taşımacılık yetkilisi Şevki Aktaş, Adnan Kahveci Taşımacılık sahibi Adnan Kahveci ve Erdal Tur sahibi Erdal Cerşit'in katılımıyla gerçekleşti. Yolların Sultanları, İzmir Bölgesi'nde turizm ve personel taşımacılığında kullanılacak.

Etiketler :