Tırsan araçları Rusya’daki Bauma CTT’nin ilgi odağı oldu

Tırsan araçları Rusya’daki Bauma CTT’nin ilgi odağı oldu

Tırsan Treyler, 4 gün süren Rusya’nın en büyük inşaat fuarı Bauma CTT’de ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Tırsan Treyler, 5-8 Haziran tarihleri arasında Rusya’da düzenlenen ve inşaat sektöründe en büyük ticaret fuarı konumunda bulunan Bauma CTT Rusya fuarına katıldı. 19. kez gerçekleşen fuarda, yüksek Tırsan teknolojisi ile geliştirilen inşaat sektörünün her ihtiyacına uygun araçlar ve sundukları çözümlerle de katılımcıların ilgi odağı oldu. 4 gün boyunca ziyaretçilere kapılarını açan fuar, atölye ve sektörel etkinliklerle uluslararası inşaat ve teknoloji sektörünü bir araya getirdi.

Tırsan, serginin dış alanında Rusya için özel geliştirilmiş, 16.5 metre uzunluğundaki Kässbohrer marka K.SCX XXL model aracını ziyaretçilerle buluşturdu. İç alanda ise inşaat sektörünün en çok tercih edilen Low-Bed araçlarından biri olan K.SLL 2, Tula fabrikamızda son üretimleri gerçekleştirilen Yatay Silobas K.SSL 31 aracını ve zor Rusya coğrafyasında yüksek performans sergileyen Kässbohrer damper K.SKS B 24 aracını da sergiledi.

RUSYA’YA ÖZEL ARAÇLAR

Tırsan, 19. kez ziyaretçileriyle buluşan Bauma fuarına Rusya için geliştirdiği 4 güçlü aracıyla katılım gösterdi. Farklı ihtiyaçlar için geliştirilen ürünler sundukları verimlilik ve sağladıkları avantajlarla ziyaretçilerden tam not aldı.

Fuar katılımcıları, iç alanda sergilenen K.SLL 2, Yatay Silobas K.SSL 31, K.SKS B 24 ve dış alanda sergilenen K.SCX XXL treylerleri inceleme fırsatı bulurken Tırsan’ın satış sonrası hizmetleri hakkında da detaylı bilgi aldı. Rusya genelinde hizmet veren ve yabancı treyler markaları arasında en çok servis noktasına sahip olan Tırsan, kaynak, fren sistemi gibi birçok konuda değişiklik ve onarım işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Servis noktalarının yüzde 50’sinde şase düzeltme, yüzde 50’sinde alüminyum kaynak yetkinliği ve yüzde 70’inde ise boya hizmeti sunuluyor. Ayrıca tüm servis noktalarında roll test uygulanıyor.

Etiketler :