Yeni Aksaray Seyahat filosunu 2 adet, 13 metre 2+1 MAN Lion’s Coach ile güçlendirdi

Yeni Aksaray Seyahat filosunu 2 adet, 13 metre 2+1 MAN Lion’s Coach ile güçlendirdi

Aksaray’ın öncü ve köklü firması Yeni Aksaray Seyahat filosunu 2 adet, 13 metre 2+1 VIP koltuk düzenli MAN Lion’s Coach ile güçlendirdi.

Bugüne kadar filosun MAN otobüslerine yatırım yapmayı bir gelenek haline getiren Aksaray’ın öncü ve köklü firmalarından Yeni Aksaray Seyahat, 2. Jenerasyonu da bu geleneği bozmadı. Yeni Aksaray Seyahat, Ankara Akyurt’taki MAN Tesislerinde gerçekleştirilen teslimat töreni ile filosuna 2 adet, 13 metre 2+1 VIP koltuk düzenli MAN Lion’s Coach kattı.

MAN, sahip olduğu özellikler ve sunduğu avantajlarla tercih nedeni

Teslimat töreninde MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A. Ş. Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Ufuk Demirer, sembolik MAN anahtarını firmanın sahipleri Nurettin Yumuşak, Serhat Yumuşak ve Cavit Çıtak’a teslim etti. Törende yaptığı konuşmada Yeni Aksaray Seyahat olarak, 2020 yılındaki otobüs yatırımlarında da MAN geleneğini bozmadıklarını belirten Serhat Yumuşak, şunları söyledi: “Otobüs filomuz MAN ve NEOPLAN otobüslerden oluşuyor. Araçların işletme maliyetlerinin düşüklüğü ve düşük yakıt sarfiyatları ile satış sonrası sunulan hizmetlerden çok memnunuz. Bunun yanında MAN otobüslerinin konforu, geniş ve ferah iç hacimleri ile VIP koltukları, yolcularımız tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Tüm bunlar da bizi MAN otobüslerine yatırım yapmaya teşvik ediyor.”

Etiketler :