CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Taşıma Sistemleri eTaşın Online Anahtar Teslim Taşıma Hizmeti,  iş birliği ile Türkiye’de bir ilke imza attı

CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Taşıma Sistemleri eTaşın Online Anahtar Teslim Taşıma Hizmeti, iş birliği ile Türkiye’de bir ilke imza attı

CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Taşıma Sistemleri eTaşın Online Anahtar Teslim Taşıma Hizmeti, iş birliği ile Türkiye’de bir ilke imza attı

Anahtar teslim ev, ofis, parça eşya ve uluslararası taşıma hizmeti sunan online platform eTaşın, kargo, kurye ve lojistik sektörüne özel yenilikçi teknolojiler geliştiren CARGOLOCKED ile yeni bir iş birliğine imza attı. Türkiye’de ev, ofis, parça eşya ve uluslararası taşıma alanında ilk kez uygulanacak uygulama ile özel eşyalar, antikalar, sanat eserleri, mücevher, kişisel ilaç, önemli evrak gibi değerli eşyalar, taşıma esnasında daha güvenli ve takip edilebilir bir hizmete kavuşacak.

eTaşın Anahtar Teslim Taşıma Hizmeti ile CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Taşıma Sistemleri arasında yapılan iş birliği ile sektörde yeni ve öncü bir taşıma hizmeti hayata geçiyor. Özel eşyalar, antikalar, sanat eserleri, mücevher, kişisel ilaç, önemli evrak gibi değerli eşyalar, yeni ve benzersiz bir sevkiyat hizmetine kavuşuyor. CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Kutular, gönderici ile alıcı arasında herhangi bir dış müdahale olmadan teslimat yapılmasını mümkün kılıyor, bulut tabanlı yönetim ve tek kullanımlık kod sistemi ile taşıma, daha güvenli ve takip edilebilir bir hizmete kavuşuyor.

Ev, ofis, parça eşya ve uluslararası taşıma için yeni ve öncü bir sevkiyat hizmeti

CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Taşıma Sistemleri ile ev, ofis, parça eşya ve uluslararası taşıma sektörüne yepyeni bir hizmet kazandırdıklarına değinen eTaşın kurucu ortaklarından Ozan Özdemir, “eTaşın olarak 2020 yılından itibaren taşıma sektörüne anahtar teslim taşıma hizmeti sunuyoruz. Taşınma denilince Türkiye’de akla gelen ilk marka olmak ana hedefimiz. Teknolojiye ve insana yatırım yaparak sürdürülebilir büyümeyi hedefliyoruz. Sektörde yeni bir hizmeti CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Taşıma Sistemleri ile hayata geçirmekten ve önemli bir yeniliğe imza atmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Taşıma Sistemleri kurucularından Semih Üstün: “Akıllı kilitli kutularımız, çift katmanlı doğrulama sistemi ile yüksek seviyede güvenlik sağlayacak. Alıcıya özel üretilen tek kullanımlık kodlar ile online ya da offline olarak açılabilen akıllı kilitli kutuların açılış ve kapanış tarih ve saatleri takip ekranlarından raporlanabilecek” dedi.

CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Taşıma Sistemleri kurucularından Kürşat Kurt ise: ‘’Patent aşamasındaki Akıllı Kilitli Taşıma Sistemleri Teknolojisi ile Türkiye ve dünyada bir ilke imza atmaktan ve lojistik sektörüne katma değerli teknolojik yenilik getirmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.