Eyüp Lojistik filosuna 110 adet IVECO S-WAY kattı

Eyüp Lojistik filosuna 110 adet IVECO S-WAY kattı

Eyüp Lojistik filosuna 110 adet IVECO S-WAY kattı

iveco-eyupu-lojistik.jpeg

IVECO,  Eyüp Lojistik’e 110 adet S-WAY teslim etti. İstanbul Swissôtel’de düzenlenen teslimat törenine IVECO Türkiye Genel Müdürü Hakkı Işınak, Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, IVECO’nun Gaziantep Yetkili Satıcısı Üstün-İş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Zengin, Oregon Genel Müdürü Selçuk Yılmaz, IVECO Stratejik Pazarlama ve İletişim Müdürü Merve Turan, IVECO İletişim Tülay Gürler, Eyüp Lojistik ve IVECO yöneticileri katıldı.

Teslimat töreninde bir konuşmasına IVECO Türkiye Genel Müdürü Hakkı Işınak, 110 adetlik S-WAY’in Eyüp Lojistik filosuna hayırlı olmasını dileyerek başladı. Eyüpü Lojistik’i önemli bir iş ortaklığı yaptıklarını söyleyen Hakkı Işınak, IVECO’yu tercih ettikleri için teşekkür etti. Eyüp Lojistik’in IVECO S-WAY araçları tercih etmesinin önemli bir dönem noktası olduğunu vurgulayan Işınak, Eyüp Bey’in (Bartık) fikri ve vizyonun sektör için çok önemli olduğunu söyledi.

Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık da yaptığı konuşmada, bir araç alırken ilk alım maliyeti, işletme maliyeti ve ikinci el değerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Bir ürünü satmak için iyi bir satı olmanın yeterli olmayacağını, ürünün ve satış sonrası hizmetlerin de iyi olması gerektiğini vurgulayan Eyüp Bartık, IVECO’yu tercih etmelerinde tüm bunların etkili olduğunu belirtti.

IVECO’nun Gaziantep Yetkili Satıcısı Üstün-İş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Zengin ise konuşmasında Eyüpü Lojistik ile yaptıkları bu işbirliğini çok önemli olduğunu ve gelecekte katlanarak devam etmesini diledi.

Etiketler :