40 TIR ve 40 kamyondan oluşan filosuna son olarak 20 TIR'lık yatırım yaptı

40 TIR ve 40 kamyondan oluşan filosuna son olarak 20 TIR'lık yatırım yaptı

Taşımacılık açısından Türkiye’nin coğrafi konum olarak Avrupa’daki ülkelerden daha avantajlı olduğunu belirten Delta Nakliyat Genel Müdürü Temel Güner “Ticaretin vazgeçilmez unsurlarından biri olan taşımacılık sektörü son yıllarda Türkiye’de önemli bir ivme yakaladı. Nakliye ile ilgili taleplerin sorunsuz ve zamanında karşılanması adına birçok taşımacılık firması teknoloji ile birlikte kendini yenilemeye başladı. Sektörde vizyon ve doğru eğitimle...

Taşımacılık açısından Türkiye’nin coğrafi konum olarak Avrupa’daki ülkelerden daha avantajlı olduğunu belirten Delta Nakliyat Genel Müdürü Temel GünerTicaretin vazgeçilmez unsurlarından biri olan taşımacılık sektörü son yıllarda Türkiye’de önemli bir ivme yakaladı. Nakliye ile ilgili taleplerin sorunsuz ve zamanında karşılanması adına birçok taşımacılık firması teknoloji ile birlikte kendini yenilemeye başladı. Sektörde vizyon ve doğru eğitimle donatılmış nitelikli işgücü arttığı takdirde Türkiye’nin uluslararası lojistik merkezlerinden olması mümkün. Taşımacılık hizmetleri konusunda profesyonel çözümlere ihtiyaç duyan şirketler, lojistik sektöründe nitelikli hizmet veren ve zengin araç filosuna sahip firmalar ile çalışmayı tercih ediyor” dedi.

1994 yılından bu yana nakliyat sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirten Temel Güner taşımacılık sektöründe daha iyi hizmet verebilmek için araç filosu ve diğer donanımları artırdıklarına dikkat çekerek “Öz varlık olarak filomuzda bulunan 40 TIR ve 40 kamyon ile sınırlı kalmayarak son olarak 20 TIR filo yatırımı daha yaptık. C-2 Belgesi yeterliliğine sahip olarak her geçen gün ihtiyaca yönelik donanımlarımızı günümüz teknolojisi ile bağdaştırarak daha nitelikli taşımacılık çözümleri sunuyoruz. Uluslararası kara taşımacılığı, deniz taşımacılığı, karayolu taşımacılığı, proje taşımacılığı, forwarderlik, konteyner depolama ve gümrükleme hizmetleri konusunda hizmet kalitemizi daha da artırarak sektördeki yükselişimizi sürdürmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Etiketler :