ALC Lojistik, İtalya’nın 81 yıllık lojistik şirketi ile işbirliği anlaşması imzaladı

ALC Lojistik, İtalya’nın 81 yıllık lojistik şirketi ile işbirliği anlaşması imzaladı

ALC Lojistik’in İtalya’daki yeni partneri Gruber Logistics oldu. ALC Lojistik ile Gruber Logistics arasındaki işbirliği anlaşması ALC Lojistik’in İstanbul’daki merkezinde düzenlenen basın toplantısında imzalandı. İmza törenine ALC Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çiçekli, Gurber Logistics Uluslararası Satış ve Network Müdürü Denisa Fasiangova, ALC Lojistik Genel Müdürü Soner Çiçekli ve Gurber Logistics Türkiye ve Ortadoğu Bölge Müdürü Alessandro Di...

ALC Lojistik’in İtalya’daki yeni partneri Gruber Logistics oldu. ALC Lojistik ile Gruber Logistics arasındaki işbirliği anlaşması ALC Lojistik’in İstanbul’daki merkezinde düzenlenen basın toplantısında imzalandı. İmza törenine ALC Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çiçekli, Gurber Logistics Uluslararası Satış ve Network Müdürü Denisa Fasiangova, ALC Lojistik Genel Müdürü Soner Çiçekli ve Gurber Logistics Türkiye ve Ortadoğu Bölge Müdürü Alessandro Di Grazia katıldı.

ALİ ÇİÇEKLİ: “MÜŞTERİYE ÖZEL LOJİSTİK HİZMETİ VERİYORUZ”

Toplantıda bir konuşma yapan ALC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çiçekli şunları söyledi: “Şirketimiz İtalya’da yeni bir acente ile çalışmaya başladı. ALC Lojistik olarak bu yıl 6. yılımızı doldurduk. Ancak biz uzun yıllardır bu sektörde faaliyet gösteriyorduk. Ben 36 yıldır lojistik sektöründeyim. Yönetimdeki arkadaşlarımız en az 15 yıldır bu sektörde çalışıyor. Uzun yıllar sektör tecrübesi olan ekibimizle daha olumlu ve daha pozitif işler yaptığımız düşünüyoruz. Bin her şeyden önce insan kaynağının öneli olduğunu düşünüyoruz. Çok büyük depolar inşa edebilirsiniz, çok büyük araç yatırımları yapabilirsiniz. Neticede bunu kullanacak olan insandır. O yüzden biz insan kaynağına çok büyük önem veriyoruz.

YILLIK CİROMUZ 20 MİLYON LİRA

ALC Lojistik olarak biz müşterilerimize daha çok butik hizmet veriyoruz. Müşteriye özel lojistik hizmeti üretiyoruz. 50 civarında çalışanınız var, 80 civarında öz mal çekici ve treylerden oluşan filomuz ile yıllık 20 milyon  lira ciro yapıyoruz.

İTALYA’YA YILDA 1000 SEFER YAPIYORUZ

Biz yaklaşık 25 yıldır İtalya’ya taşımacılık hizmeti veriyoruz. İtalya’ya karşılıklı yılda 1000 sefer yapıyoruz. Gruber Logistics, 81 yıllık bir şirket. Bir aile şirketi. 650 civarında çalışanı ve yıllık 300 milyon euro cirosu olana bir şirket. 50’den fazla ülkeye lojistik hizmeti veriyor. Gruber’in ALC Lojistik’in dokusuna uygun bir şirket.”

DENISA FASIANGOVA: “ALC İLE YAPTIĞIMIZ İŞBİRLİĞİNİN UZUN YILLAR DEVAM EDECEĞİNE İNANIYORUM”

Gurber Logistics Uluslararası Satış ve Network Müdürü Denisa Fasiangova ise konuşmasında, “Türkiye, İtalya için çok önemli bir ticaret partneri. Biz de bu ticaretten payımızı almak istiyoruz. ALC Lojistik ile bu yaptığımız işbirliği bize önemli ivme kazandıracaktır. ALC ile işbirliğimizin çok uzun yıllar devam edeceğine  inanıyorum” dedi.

ALESSANDRO DI GRAZIA: “TÜRKİYE PAZARINDA PAYIMIZI ARTIRMAK İSTİYORUZ”

Gurber Logistics Türkiye ve Ortadoğu Bölge Müdürü Alessandro Di Grazia da yaptığı açıklamada, Gruber Logistics’in dünyadaki yerini daha da güçlendirmek istediğini ve bu güçlendirme projesinde Türkiye’nin önemli bir role sahip olacağını ifade etti. Türkiye pazarında paylarını artırmak istediklerinin altını çizen Alessandro Di Grazia, aynı zamanda Türkiye’yi bir köprü olarak kullanarak Ortadoğu ve Asya ülkelerine de hizmet vermeyi hedeflediklerini kaydetti.

Etiketler :