BKM Lojistik, “En Prestijli Nakliye Belgesi”nin sahibi oldu

BKM Lojistik, “En Prestijli Nakliye Belgesi”nin sahibi oldu

Türkiye-İngiltere ve İngiltere-Türkiye hattında uzun yıllardır taşımacılık hizmeti veren BKM Lojistik, nakliyenin ISO9000’i sayılan FORS Belgesi’nin sahibi oldu. BKM Lojistik, FORS Belgesi’ni alarak İngiltere’deki üst düzey nakliye şirketleri grubuna yükseldi.

Uzun yıllardır uzman kadrosu ile Türkiye-İngiltere ve İngiltere Türkiye arasında başarılı taşımacılık hizmeti veren BKM Lojistik, FORS Belgesi aldı. BKM Lojistik’in aldığı FORS Belgesi (Fleet Operator Recognition Scheme/ Filo Operatörü Kalite Tescili) nakliyenin ISO9000’i sayılıyor. İngiltere’de taşımacılık sektörünün en prestijli akreditasyon kurumu olan FORS, nakliyecilerin bakım, çevreye duyarlılık, tasarruflu yakıt kullanımı, yakıt tasarruflu ve hava kirliliği yaratmayan alternatif ulaşım yöntemlerin kullanımı, iş güvenliği, hizmet kalitesi, düzeltici ve önleyici faaliyetleri, trafik kurallarına uymayı geliştirme, gizli (kaçak) yolculara karşı önleyici tedbirler sistemlerini denetleyen ve bu sistemlerde yüksek standartların sağlandığını tescil ediyor.

İNGİLTERE, BKM’NİN STRATEJİK İHTİSAS ALANI

BKM Lojistik, dünyanın birçok ülkesine uluslararası nakliye hizmeti veriyor. Özellikle İngiltere hattı BKM Lojistik’in stratejik ihtisas alanını oluşturuyor. İngiltere’de kendisine ait bir ofisi bulunan ve personel istihdam eden BKM Lojistik, bu yapılanması sayesinde İngiltere-Türkiye hattında çalışan müşterilerine daha etkin bir hizmet sunuyor.

“FORS BELGESİ’Nİ ALARAK ÜLKEDEKİ ÜST DÜZEY NAKLİYE ŞİRKETLERİ GRUBUNA YÜKSELDİK”

BKM Lojistik’ten konuyla ilgili şu açıklama yapıldı: “İngiltere’nin belli başlı sanayi ihracat kuruluşları ürünlerini Türkiye’ye BKM Lojistik ile ihraç ediyor. Aynı zamanda Türkiye’deki İngiltere ihracatçısı tekstil sanayi ve yan sanayi kuruluşlarının da çözüm ortağıyız. BKM Lojistik olarak İngiltere’de sadece belli başlı firmaların sahip olduğu FORS Belgesi’ni alarak ülkedeki üst düzey nakliye şirketleri grubuna yükseldik. Ayrıca müşterilerimiz için uzun vadede yüksek standart hizmet kalitesini teminat almış olduk.  BKM olarak, çözüm sunduğumuz firmaların yanı sıra İngiltere’de işini kurmuş küçük firmaların (esnafımızın) yanındayız. Yeni kurulan Türk vatandaşlarımıza ait olan irili ufaklı her firmaya BKM olarak gümrükleme danışmanlığı ve her çeşit desteği sağlıyoruz. Ülkesini unutmayan gurbetçilerimiz ekseriyetle Türkiye’den ithal etmeye gayret gösteriyor ve onların çözüm ortağı olmak bizi gururlandırıyor.”

Etiketler :