ColdCube, Transorient’i bio-farma lojistiğinde öne çıkartıyor

ColdCube, Transorient’i bio-farma lojistiğinde öne çıkartıyor

Biyolojik materyal, ilaç, tıbbi malzeme ve cihazların ithalatı ile gümrükleme ve dağıtımını gerçekleştiren Transorient, satın aldığı Thermo King ColdCube üniteleri sayesinde GDP yönetmeliğine uygun taşımacılık yapıyor. 1961 yılından bu yana lojistik sektöründe faaliyetlerini sürdüren Transorient, zaman ve ısı hassasiyetinin en üst düzeyde olduğu Bio-Farma lojistik hizmetleri de veriyor.Transorient Yönetici Ortağı Can Pakyürek, Türkiye genelinde ve dünya çapında...

Biyolojik materyal, ilaç, tıbbi malzeme ve cihazların ithalatı ile gümrükleme ve dağıtımını gerçekleştiren Transorient, satın aldığı Thermo King ColdCube üniteleri sayesinde GDP yönetmeliğine uygun taşımacılık yapıyor. 1961 yılından bu yana lojistik sektöründe faaliyetlerini sürdüren Transorient, zaman ve ısı hassasiyetinin en üst düzeyde olduğu Bio-Farma lojistik hizmetleri de veriyor.

Transorient Yönetici Ortağı Can Pakyürek, Türkiye genelinde ve dünya çapında 24-48 saat içerisinde kapıdan kapıya ısı kontrollü hassas taşımalar gerçekleştirdiklerini belirterek, “Hava, kara, deniz ve intermodal ve özel projeler üstüne taşımacılık yapıyoruz. Son 7 yıldır Bio-Farma lojistiği üzerine araştırmalar yaptık. GDP sertifikası hakkındaki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bu açıdan ColdCube, soğuk zincirin nakliye ayağının kırılmaması adına bizim için çok uygun bir ünite. Ufak bir araçla tıbbi numune, araştırma, deney, ilaç gibi ürünler taşıyabiliyoruz. Türkiye’de birçok firmaya hizmet veriyoruz. Yurtdışı partnerlerimizin şirketimize yapmış olduğu denetlemeler esnasında Transorient olarak olumlu geri dönüşler aldık. Gerek taşınması gerekse kullanımı çok kolay ve kullanışlı bir ünite” açıklamasında bulundu.

Can Pakyürek kaliteleri ile öne çıkmak istediklerini sözlerine eklerken “Bünyemizde 3 kalite uzmanı görev yapıyor. Yani biz kalitemizden ödün vermek istemiyoruz. Tedarikçilerimizi de bu kalite çıtasına yükseltmek istiyoruz. Biz, Transorient olarak yatırımlarımızı ilaç taşımacılığı üzerine gerçekleştirip, bu alanda daha da uzmanlaşmak istiyoruz. Bu açıdan maliyetlerimiz yükselse de ColdCube bizi rekabette öne çıkartan bir ürün oluyor” şeklinde konuştu.  

Etiketler :