Ekol Lojistik bir ilke imza attı

Ekol Lojistik bir ilke imza attı

Sektöründe ilklere imza atan Ekol, Turquality programına alınan ilk lojistik şirket unvanını elde etti.  Dünyanın devlet destekli ilk ve en gelişkin marka destekleme programı olan Turquality kapsamına giren Ekol, Türk bayrağını küresel pazarlarda gururla dalgalandıracak.  Hizmet sektörünün Turquality kapsamına alınmasıyla hemen hazırlık sürecini başlatan Ekol; stratejik planlama, kurumsal yönetim, marka, pazarlama, tedarik zinciri, finansal performans, yeni hizmet...

Sektöründe ilklere imza atan Ekol, Turquality programına alınan ilk lojistik şirket unvanını elde etti.  Dünyanın devlet destekli ilk ve en gelişkin marka destekleme programı olan Turquality kapsamına giren Ekol, Türk bayrağını küresel pazarlarda gururla dalgalandıracak.  

Hizmet sektörünün Turquality kapsamına alınmasıyla hemen hazırlık sürecini başlatan Ekol; stratejik planlama, kurumsal yönetim, marka, pazarlama, tedarik zinciri, finansal performans, yeni hizmet geliştirme, insan kaynakları ve bilgi teknolojileri gibi performans kriterlerini yerine getirmesinin ardından, denetimleri de başarıyla geçerek Turquality programına dahil edildi.

Avrupa’nın intermodal taşımacılık alanında lider lojistik markası olma hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul, “Türk markalarının küresel pazarlarda desteklenmesi amacı ile başlatılan Turquality programına sektörümüzde layık görülen ilk firma olduğumuz için son derece gururluyuz. Hedefimize azim ve büyük bir sorumlulukla yürürken Turquality bize çok büyük bir ivme kazandıracak, bir Türk markası olarak Avrupalı rakiplerimizin önüne geçmemizi sağlayacak” dedi.

T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından Turquality programının hizmet sektörlerine açılmasının gündeme geldiği ilk gün itibarıyla Ekol olarak kurum içi bilinçlendirme çalışmalarını ve ilgili tüm iş süreçlerini Turquality modeline göre gözden geçirdiklerini anlatan Musul;  “Türkiye haricinde 14 ülkede daha bayrağımızı dalgalandıran, hali hazırda cirosunun yüzde 25’ini bu ülkelerden elde eden bir şirket olarak, Turquality için yaptığımız ön çalışmaların dahi marka yolculuğumuza katkı sağladığını söyleyebiliriz” değerlendirmesinde bulundu.

Musul, kurumsal gelişimini tamamlamış güçlü sektör temsilcilerinin aldığı Turquality desteğinin sadece programa dahil olan şirketlere değil, Türkiye markasına da büyük katkı sağladığını söyledi. Musul ayrıca emeği geçen tüm Ekol Ailesi’ne, kendilerine her daim güvenen müşterilerine ve bu gurur verici desteği layık gören T.C. Ekonomi Bakanlığının değerli yöneticilerine teşekkürlerini sundu.  

Etiketler :