GEFCO Freight Forward'ın İdari Başkan Yardımcılığı'na Anthony Gunn atandı

GEFCO Freight Forward'ın İdari Başkan Yardımcılığı'na Anthony Gunn atandı

Lojistik sektöründe 25 yılı aşkın bir deneyime sahip olan Anthony Gunn, GEFCO Freight Forwarding’ın başına getirildi. Kendisi ayrıca Yönetim Kurulu’nda da yer alacak.

Avrupa, ABD ve Asya’da büyük projeler yürüten Anthony Gunn, 25 senedir sektörün içerisindeki bir isim. Bu büyük projeler arasında isim yapmış e-ticaret firmalarının Dağıtım merkezlerini kurmak ve yönetmek, Birleşik Devletler’de Yaşam bilimleri laboratuvarlarının dağıtım ağlarını ve Asya’da yedek parça ve perakende tedariğini yönetmek de bulunuyor.

Anthony Gunn konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Küresel oyuncularla uzun ömürlü işbirlikleri kurma konusunda eşsiz bir uzmanlığı bulunan, otomotiv ve endüstriyel lojistikte lider konumdaki GEFCO Grubuna katıldığım için mutluyum. GEFCO içerisinde, stratejik koridorlar geliştirmek ve dijitalleşmede daha ileriye gitmek gibi müşterilerimize avantaj sağlayacak sinerjiler için çok sayıda fırsat görüyorum. Ekiplerimiz, müşterilerimizin tedarik zincirleri ile birlikte büyümelerini ve rekabet güçlerinin geliştirilmesini desteklemeye kararlı."

Kariyerine savunma sanayiinde satın alma ve tedarik hizmetlerinde başlayan Gunn, daha sonra Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa'da lider konumdaki Amerikalı bir imalatçının tedarik zinciri yönetiminden sorumlu olduğu yarı iletken endüstrisine geçti. Anthony Gunn, Edinburgh Napier Üniversitesi'nden MBA derecesine sahip.

Etiketler :