"Kiralama" yöntemiyle 9 adet treyler aldı

"Kiralama" yöntemiyle 9 adet treyler aldı

Sırmagrup, Tırsan’ın filo kiralama şirketi FiloTIR’ın kiralamasını gerçekleştirdiği 9 adet Tırsan Perdeli Hafif Maxima semi-treyleri Tırsan Adapazarı Fabrikasında düzenlenen törenle teslim aldı.Gerçekleştirilen teslimat törenine, Sırmagrup Sapanca Fabrikalar İdari Müdürü Yusuf Kenan Dişli, Araç Planlama Yöneticisi Murat Avkovan, Lojistik Sorumlusu Murat Çavdar, Özkan Akpınar ve FiloTIR adına Enver Erdi Nuhoğlu katıldı.Sırmagrup Sapanca Fabrikalar İdari Müdürü...

Sırmagrup, Tırsan’ın filo kiralama şirketi FiloTIR’ın kiralamasını gerçekleştirdiği 9 adet Tırsan Perdeli Hafif Maxima semi-treyleri Tırsan Adapazarı Fabrikasında düzenlenen törenle teslim aldı.

Gerçekleştirilen teslimat törenine, Sırmagrup Sapanca Fabrikalar İdari Müdürü Yusuf Kenan Dişli, Araç Planlama Yöneticisi Murat Avkovan, Lojistik Sorumlusu Murat Çavdar, Özkan Akpınar ve FiloTIR adına Enver Erdi Nuhoğlu katıldı.

Sırmagrup Sapanca Fabrikalar İdari Müdürü Yusuf Kenan Dişli teslimat töreninde yaptığı açıklamada, “FiloTIR hizmetini tercih ettik. Çünkü bu sayede kiraladığımız treylerlerin, bakımı, onarımı ve gerekli ihtiyaçlarının tamamı Tırsan garantisi altında karşılanacak. Kiralama yoluna giderek hem araçların işletme giderinin ne olacağını çok net olarak görüyoruz, hem de toplam sahip olma maliyetimiz aşağı çekiliyor. Öte yandan kiraladığımız Tırsan Perdeli Hafif Maxima treylerler, standart araçlara göre 1.000 kg daha hafif, bu da bizim için büyük avantaj. Bu sayede araçlarımızın yakıt sarfiyatı azalıyor ve işletme giderlerimizi minimum seviyeye indiriyor” dedi.

Sırmagrup yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere su, maden suyu ve meyve suyu çeşitleri ile içecek sektörü alanında müşterilerine lojistik hizmeti sunuyor. Firmanın İstanbul, Antalya, İzmir ve Ankara’da toplam beş adet deposu bulunuyor.

FİLOTIR KİRALAMANIN DİĞER AVANTAJLARI NELER?

  • Kira ödemeleri bilançoda şirket borcu olarak görünmez.
  • Kiralık araçların yakıt faturaları müşterinin filosundaki kendi araçlarında olduğu gibi vergiden düşürülebilir.
  • Araç kiralama bedeli faturaları vergiden düşürülebilir.
  • 7/24 Yol Yardım hizmetinden yurtiçinde ve yurtdışında faydalanma imkanı.
  • Periyodik bakım onarım maliyetleri, muayene ücretleri, trafik sigortası, plaka ve ruhsat masrafları, motorlu taşıtlar vergisi ve kasko ücretleri filo kiralama ücreti kapsamındadır. Bu sayede ekstra ücret ödemek zorunda kalınmaz.
  • Kullanım süresince değişken olan periyodik bakım, trafik, kasko sigortaları ve vergi gibi maliyetlere kiralama sayesinde sabit ücret ödenir ve sürpriz maliyet artışı ile karşılaşılmaz.
  • Şirket içindeki operasyon yükünü hafifletir. Özmal araçların sigortaları, vergileri, bakımları, tamiratları gibi birçok kalemi ve bu kalemlerden kaynaklanan faturaları, ödemeleri takip etmek zorunda kalınır. Kiralamada ise yapmanız gereken tek şey kesilen aylık tek bir faturayı takip etmektir. Bu sayede nakliye firmaları sadece kendi işlerine konsantre olabilirler.
  • 2. el değer riskine girilmez. Aracın yapabileceği kaza riski, yüksek km, piyasadaki dalgalanmalara karşı aracın 2. el değer düşüşten etkilenilmez.
  • Şirket kredi limitlerinizi doldurmak zorunda kalmaz.

Trafik cezalarını kiralama şirketi takip eder ve müşteriye faturalar, böylelikle takip edilmediği için trafik cezalarına faiz ödemek zorunda kalınmaz.

Etiketler :