TEMSA, Afyon’a 15 Adet Prestij City Teslim Etti

TEMSA, Afyon’a 15 Adet Prestij City Teslim Etti

Afyonkarahisar Seyahat ve Ulaşım Hizmetleri A.Ş. (AFSU) filosuna 15 TEMSA Prestij City aldı. Şirketin filosundaki TEMSA araç sayısı bu teslimatla 30’a çıktı.

Afyonkarahisar kentiçi ulaşımında Prestij City konforu yaşanıyor.  Afyonkarahisar Seyahat ve Ulaşım Hizmetleri AŞ (AFSU) merkezinde 10 Ağustos Perşembe günü düzenlenen törenle filosuna 15 TEMSA Prestij City aldı. Törene Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Şehiriçi Ulaşım AŞ'nin (AFSU) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Karataş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Afyonkarahisar Belediyesi Belediye Meclisi Trafik Komisyon Başkanı Mahmut Emin Birliktir, Temsa Yurtiçi Satış Müdürü Baybars Dağ, Kamu Satış Müdürü Ayşegül Gökçe, Bölge Satış Yöneticileri İrfan Özsevim, Volkan Tolunay, TEMSA Yetkili Satıcısı Yaşaroğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Özkan katıldı.

Törende bir konuşan Afyonkarahisar Şehiriçi Ulaşım AŞ'nin (AFSU) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan İbrahim Karataş, “AFSU A.Ş. Afyonkarahisar’da 350 minibüsçü esnafın katılımları ile kurulmuş bir firma.  Afyonkarahisar halkı çok zor bir şeyi başarmış, inşallah gelecek zamanlara daha iyi ve güzelliklere imza atacaktır” dedi.

Afyonkarahisar Belediyesi Belediye Meclisi Trafik Komisyon Başkanı Mahmut Emin Birliktir de konuşmasında, “Minibüsçülerin birleşerek otobüs firmasını çatısı altında buluşmaları ve yeniden ihaleyi kazanmaları bizleri mutlu etti. Memnuniyetle karşıladık. Bundan önceki firma başka markalı otobüslerden almıştı. Biz eğer ülke olarak kalkınacaksak yerli sermaye ile yerli üretim ile kalkınacağız. Her zaman söylemişimdir, bunları değerli başkanlarım siyasiler herkes söylüyor ben bundan dolayı tamamı yerli olan TEMSA otobüsleri bizim ve firmayı kutluyorum. Artık kendi malımızı satın alalım. Neticede para bizde kalıyor dışarıya gitmiyor. Bundan dolayı da yeni yönetimi kutluyor otobüslerimizin Afyon halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da konuşmasında, “Ülkemizde toplu taşıma işi iki büyük şehir dışında tamamen özelleşmiş durumda. Ben 2009 yılında Belediye Başkanı olduğumda 363 tane minibüse ve 60 ile 80 civarında halk otobüsüne ihale ile şehir içi taşımacılık verilmişti. Belediyeler sadece para kazanmak için kurulmuş kuruluşlar değildir. Biz beldemizde yaşayan insanların mutluluğunu refahını ve onların ihtiyaçlarını göz etmekle yükümlüyüz. Bugün TEMSA firmamızın ürettiği 15 otobüsü hizmete alıyoruz. Elbette her yeni otobüs hizmetteki kaliteyi arttıran bir ilerlemedir. Ben AFSU firmasının bu güzel 15 otobüsle Afyonkarahisar halkıyla buluşturduğu için kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah Allah kazançlarına kazanç katsın. Çalışanlarına kendilerine huzur versin mutluluk versin” diye konuştu.

TEMSA Yurtiçi Satış Müdürü Baybars Dağ da yaptığı konuşmada “AFSU Anonim Şirketi aslında Türkiye’de yapılamaz denileni gerçekleştirdi. 350 minibüs ve halk otobüsü tek bir kararla bir çatı altında buluşarak büyük bir organizasyon sağladı. Biz Türkiye’nin çeşitli yerlerine gidiyoruz ve bu çatı altındaki birlikteliği çok az yerde gördük. Dolayısıyla hem sizlere ve yöneticilerimize tekrar teşekkür etmek istiyorum. TEMSA Adana’da yüzde 100 Türk sermayesi olan bir şirket. Amerika ve Avrupa’ya otobüs satıyor ve bu vesile ile Afyon halkına hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Bize bu imkanı sağladığınız için hem sizleri hem de AFSU Anonim Şirketi yönetim ortaklığına tekrar teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a, AFSU Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Karataş’a ve Belediye Meclisi Trafik Komisyon Başkanı Mahmut Emin Birliktir’e plaketleri sunuldu. Açılış kurdelesinin kesimi ile yetkililer TEMSA Prestij City araçları incelediler.  

Etiketler :