UND Genel Kurulu'nun gündemi "DTÖ'nün Ticaretin Kolaylaştırılması Anlaşması" olacak

UND Genel Kurulu'nun gündemi "DTÖ'nün Ticaretin Kolaylaştırılması Anlaşması" olacak

1974 yılında Türkiye kara nakliye sektörünün her türlü sorununu ulusal ve uluslararası platformda çözmek amacıyla bir araya gelen uluslararası nakliyeciler tarafından kurulan ve Türkiye'nin önemli meslek örgütlerinden biri olan Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) 39. Genel Kurula hazırlanıyor. UND'nin 39. Genel Kurul’u 4-5 Mart tarihlerinde Pullman Airport Otel’de gerçekleştirecek. UND üyeleri Genel Kurul’da yeni yönetim kurulunu da seçecek. UND GENEL KURULUNDA...

1974 yılında Türkiye kara nakliye sektörünün her türlü sorununu ulusal ve uluslararası platformda çözmek amacıyla bir araya gelen uluslararası nakliyeciler tarafından kurulan ve Türkiye'nin önemli meslek örgütlerinden biri olan Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) 39. Genel Kurula hazırlanıyor. UND'nin 39. Genel Kurul’u 4-5 Mart tarihlerinde Pullman Airport Otel’de gerçekleştirecek. UND üyeleri Genel Kurul’da yeni yönetim kurulunu da seçecek. 

UND GENEL KURULUNDA GÜNDEM “DTÖ TICARETIN KOLAYLAŞTIRILMASI ANLAŞMASI”

Konuyla ilgili UND'den, "Derneğimizin Olağan Genel Kurul etkinliklerinin, 4-5 Mart 2017 tarihlerinde Pullman İstanbul Airport Otel’de gerçekleştirilecektir. İki gün sürecek olan Genel Kurul etkinlikleri kapsamında, sektörü yakından ilgilendiren ve önemli katılımcıların konuşmacı olacağı “DTÖ Anlaşmasının Ekonomi ve Dış Ticaretimize Etkileri” konulu bir panel organize edilmektedir.

2017 yılı içinde yürürlüğe giren Dünya Ticaret Örgütünün “Ticaretin Kolaylaştırılması Anlaşması” ve bu anlaşmanın ekonomimize ve dış ticaretimize olan etkilerinin gümrük çerçevesinde değerlendirileceği panelimize, Gümrük, Ekonomi, Ulaştırma Bakanlıklarının üst düzey bürokratları, Türkiye İhracatçılar Meclisinin üst düzey temsilcileri ve değerli sektör paydaşlarımız konuşmacı olarak katılacaktır.

Genel kurul etkinliğimiz ayrıca, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Derneğimizin başlatmış olduğu farkındalık hareketi olan ve üye firmalarımıza ait TIR araçlarına İngilizce olarak yapıştırılan “Türkiye’de Demokrasi Kazandı” mesajının yer aldığı afişlerin, sürücülerimiz tarafından yabancı ülkelerde çekilen fotoğraflarından oluşan “Demokrasi Mesajı Dünya Yolarında” adlı fotoğraf sergisine ev sahipliği yapacaktır" şeklinde açıklama yapıldı. 

Etiketler :