Uşak Üniversitesi lojistik öğrencileri çok iddialı!

Uşak Üniversitesi lojistik öğrencileri çok iddialı!

Uşak Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu bünyesinde 28 Kasım 2016’da kurulan Sektörler Arası İşbirliği Topluluğu, Uşak Üniversitesi isminin lojistik sektöründeki yöneticilerin hafızasında yer edinmesini amaçlıyor.   Konuyla ilgili Sektörler Arası İşbirliği Topluluğu Başkanı İsmail Demir şu açıklamayı yaptı: “Kuruluş aşamasından faaliyet planlarımızı belirlediğimiz bu aşamaya kadar inanılmaz bir özveriyle çalıştık. Çalışmalarımızı...

Uşak Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu bünyesinde 28 Kasım 2016’da kurulan Sektörler Arası İşbirliği Topluluğu, Uşak Üniversitesi isminin lojistik sektöründeki yöneticilerin hafızasında yer edinmesini amaçlıyor.   

Konuyla ilgili Sektörler Arası İşbirliği Topluluğu Başkanı İsmail Demir şu açıklamayı yaptı: “Kuruluş aşamasından faaliyet planlarımızı belirlediğimiz bu aşamaya kadar inanılmaz bir özveriyle çalıştık. Çalışmalarımızı yürüttüğümüz 25 kişilik bir öğrenci ekibimizin hepsinin ayrı ayrı yetenekleri bulunuyor. Kulüp içerisindeki organizasyonumuzu ve dinamiğimizi iyi ayarladık. Öncelikli amacımız lojistik eğitimi veren üniversiteler arasında bizlerinde var olduğunu bildirmek ve Uşak Üniversitesi ismini sektördeki yöneticilerin hafızasında olmasını sağlamak. Bu hedef doğrultusunda daha güçlü ve ses getiren etkinliklere imza atmak maksadıyla lojistik eğitimi alan birçok üniversite ile iletişime geçip bir birimize destek olarak ortak faaliyetlerde bulunma konusunda anlaşma sağladık. Devlet üniversitelerinin kısıtlı bütçe sorununu aşmak adına şehrimizde bulunan gerek kurumsal gerek yerel birçok işletme ile sponsorluk anlaşması imzaladık. Ayrıca arkadaşlarımıza staj ve iş imkanı konusunda yardımcı olduk. Önümüzdeki dönemde kulüp olarak büyük çaplı sosyal sorumluluk projelerine imza atacağız. Çok dinamik, istekli bir kulübüz. Gücümüzü öncelikli olarak bizlere destek olan üniversite arkadaşlarımızdan ve sosyal mecrayı aktif kullanan yönetimimizden alıyoruz. Lojistik sektöründe yeni bir canlılık yaratmak için iddialıyız.”