Anadolu Isuzu’dan Bursa’ya 16 adet NPR kamyon

Anadolu Isuzu’dan Bursa’ya 16 adet NPR kamyon

2017 yılında yaptığı büyük teslimatlarla adından söz ettiren Anadolu Isuzu, 2018 yılına da büyük bir teslimat töreniyle başladı. Bursa’da faaliyet gösteren Anadolu Isuzu satış bayi Bursa Ağır Vasıta, Anadolu Isuzu üst yönetiminin de katılım gösterdiği teslimat töreninde Bursa Su ve Gıda Dağıtım firmasına 16 adet Isuzu NPR aracı teslim etti.Su üretimi ve dağıtımı sektöründe faaliyet gösteren Bursa Su ve Gıda Dağıtım Ltd. Şti., yeni araçlarıyla başta...

2017 yılında yaptığı büyük teslimatlarla adından söz ettiren Anadolu Isuzu, 2018 yılına da büyük bir teslimat töreniyle başladı. Bursa’da faaliyet gösteren Anadolu Isuzu satış bayi Bursa Ağır Vasıta, Anadolu Isuzu üst yönetiminin de katılım gösterdiği teslimat töreninde Bursa Su ve Gıda Dağıtım firmasına 16 adet Isuzu NPR aracı teslim etti.

Su üretimi ve dağıtımı sektöründe faaliyet gösteren Bursa Su ve Gıda Dağıtım Ltd. Şti., yeni araçlarıyla başta Bursa olmak üzere 32 ayrı ildeki bayiliklerine Bursa Muradiye su markasının dağıtım hizmetini verecek. Merkezi Bursa ilinde bulunan Bursa Su ve Gıda Dağıtım firması, 2018 yılıyla birlikte Anadolu Isuzu’dan farklı özelliklerde toplam 16 adet NPR aracı düzenlenen törenle teslim aldı.

Bursa Muradiye’deki dolum tesislerinde düzenlenen törene Anadolu Isuzu adına Kamyon ve Pick-up İş Birimi Direktörü Yusuf Teoman, Yerel Kamu ve Özel Müşteri Müdürü Atakan Gürler, Yerel Kamu ve Özel Müşteri Sorumlusu Meriç Doğan, Ticari Pazarlama ve Bayi Geliştirme Yöneticisi Ali Başağa, Ürün ve Platform Uzmanı Veysel Çataltepe, Bursa Su Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kasab ve Semih Kasab, Bursa Su Satış Müdürü Necmettin Demir, Bursa Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Koçaslan, Bursa Ağır Vasıta Isuzu Satış Müdürü İnci Kaplan, Bursa Ağır Vasıta Isuzu Satış Danışmanı Fatih Hasan katılım gösterdi.

Etiketler :