Asset GLI’da önemli atamalar yapıldı

Asset GLI’da önemli atamalar yapıldı

Asset GLI’da önemli atamalar yapıldı

Asset GLI, stratejik projeleri artmasıyla birlikte İcra Kurulunda yeni yapılanmalara gittiğini duyurdu. Firmadan yapılan açıklamada, şirketin yeni dönemde de gerek yurtiçi gerekse yurtdışı yatırım planlarında teknolojiyi ön planda tutmaya ve bu alanda marka olma yolunda hızla ilerlemeye devam edeceği ifade edildi. Asset GLI’nın büyümeye devam ederken Yurtdışı Yatırımlar Bölümü oluşturduğu ifade edilen açıklamada, “Asset GLI İcra Kurulu Başkanı (CEO) olarak görev almakta olan Avşar Dada’yı, Yönetim Kurulu Üyesi ve Yurtdışı Yatırımlardan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olarak atamıştır. Avşar Dada aynı zamanda İcra Kurulu Üyesi olarak Türkiye’deki görevine devam etmektedir. Bu kapsamda İcra Kurulu Başkanlığı (CEO) görevini, şirketin kurucularından Uğur Tekin tarafından tekrardan yürütülecektir” denildi.

Öte yandan firma bünyesinde uzun yıllardır görev yapan Finans Müdürü Nilüfer Dikel, Genel Müdür Yardımcısı Mesut Temel, Ticaret Direktörü/Yönetim Kurulu Üyesi Can Kırcan, Yazılım ve İş Çözümleri Müdürü Muaz Gültekin’in ve Alparslan Çağlayan İcra Kurulu Üyesi olarak atanmasına karar verildiği kaydedildi.

Global İhaleler ve stratejik müşterilerden sorumlu yönetici olarak Perihan Moorcroft’un atandığı, organizasyonun daha verimli ve etkin olması adına Genel Sekreterlik biriminin kurulduğu, bu göreve de Selin İnan’ın atandığı kaydedildi.