Fevzi Gandur Logistics’in filosundaki lastikler Prometeon Türkiye’ye emanet

Fevzi Gandur Logistics’in filosundaki lastikler Prometeon Türkiye’ye emanet

Pirelli marka endüstriyel ve ticari lastiklerin lisanslı üreticisi Prometeon Türkiye, Fevzi Gandur Logistics ile önemli bir iş birliğine imza attı.

Fevzi Gandur Logistics ile Prometeon Türkiye filo yönetimi alanında güçlerini birleştirdi. Polonya, Macaristan, İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Slovakya gibi Avrupa ülkeleri başta olmak üzere yedek parçadan uçak lastiğine ve tekstil ürünlerine kadar farklı sektörlerdeki müşterilerinin lojistik ve taşıma hizmetlerini yürüten Fevzi Gandur Logistics, anlaşma kapsamında operasyonel maliyetlerin minimize edilmesi amacıyla Prometeon Türkiye’nin “ProTruck” çatısı altında sunduğu filo yönetimi hizmetlerinden yararlanacak.

İş birliği ile filolarındaki lastiklerinin verimliliğini yükselteceklerini belirten Fevzi Gandur Logistics Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Genel Müdürü Cengiz Ceylandağ, “Fevzi Gandur Logistics olarak, kara, hava ve deniz nakliyesi, proje taşımacılığı, depolama ve lojistik alanlarında 1948 yılından bu yana hizmet vermeye devam ediyoruz. Bizim için müşterilerimize kaliteli hizmet sunarken verimliliğimizi korumak çok büyük bir öncelik. Bu anlamda Prometeon ile birbirimize karşılıklı fayda sağlayacağımıza inanıyor, uzun süreli iş birliğimizin daha kaliteli hizmet için önemli olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Prometeon Türkiye, Orta Doğu, Afrika, Rusya, Orta Asya ve Kafkaslar Ticaret Direktörü Gökçe Şenocak isePirelli marka endüstriyel ve ticari lastiklerin lisanslı üreticisi olarak, ürettiğimiz lastiklerin yanı sıra ‘ProTruck’ çatısı altında yer alan hizmetlerimizle müşterilerimizin operasyonel maliyetlerini en aza indirgemeye yönelik çözümler de sunuyoruz. Firmaya özel ‘terzi işi’ çözümlerimizle şimdi de Fevzi Gandur Logistics’in iş verimliliğini maksimize etmesine imkan sağlayacağız. Fevzi Gandur Logistics ProTruck çözümlerimiz sayesinde operasyonel maliyetlerini minimize edebilecek, mevcut işlerini en verimli şekilde sürdürürken yakıt ve lastik kalemlerinde tasarruf yapabilecek” dedi. 

Yıllık toplam 80 araca “ProTruck” çatısı altındaki hizmetler sunulacak

Prometeon Türkiye, filosunda 80 araca sahip bulunan Fevzi Gandur Logistics “ProTruck” çatısı altında yürütülen yeni lastik ve kaplama lastik ihtiyaçlarının tespiti, düzenli saha çalışmaları ve hurdalık analizi ile zamanında tespit ve müdahale, doğru hava basıncı uygulaması ve stok yönetimi hizmetlerini sunacak.  

Etiketler :