Nagihan Soylu: “Üyelerimizin iş süreçlerini kolaylaştıracak, maliyetlerini azaltacak adımlar atacağız”

Nagihan Soylu: “Üyelerimizin iş süreçlerini kolaylaştıracak, maliyetlerini azaltacak adımlar atacağız”

Nagihan Soylu: “Üyelerimizin iş süreçlerini kolaylaştıracak, maliyetlerini azaltacak adımlar atacağız”

Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin (UND) 41. Olağan Genel Kurul Toplantısı, İstanbul The Green Park Pendik Hotel’de yapıldı. Bu yıl kuruluşunun 50. yılını kutlayan UND’nin secimli Genel Kurul’a nakliyeciler yoğun ilgi gösterdi. Şerafettin Aras ve Nagihan Soylu’nun başkan adayı olduğu Genel Kurul’a 704 üyenin katıldığı belirtildi.

Genel Kurul’un açılışanda konuşan UND Başkan Adayı Nagihan Soylu şunları söyledi: “Şerafettin Başkan ile barış içinde bir kampanya yürüttük. Ancak birkaç ilde üyelere ulaşmakta zorluklar yaşadık. 1969 yılında Karabük’te doğdum. 9 Eylül İktisat Fakültesi mezunuyum. 1995 yılında şirketimizi kurduk.

Demokratik UND’yi vaat ediyorum. Uzun yıllar boyunca sadece işlerimizi değil, aynı zamanda umutlarımızı, endişelerimizi paylaştığımız bu büyük ailenin Yönetim Kurulu Başkan Adayı olma kararı verdim. Haksız rekabetin bünyesinde büyümeye çalışan üyelerimizin çabasını gördüm. Tüm bu zorluklara rağmen hep birlikte ne yapacağız ile ilgili umudum azalmadı. Sektörün ve UND’nin potansiyeline güvendiğim büyük inanç nedeniyle burdayım. Bu yolda sizlerin desteği, eleştirilere bana rehberlik etti. Bugün burada sadece bir aday olarak değil, bir yol orkadaşı, bir dost, bir dinleyici olarak burada duruyorum. UND Yönetim Kurulu Başkanı olmak için buradayım. Birçok projemizi kampanya boyunca anlattım.

Üyelerimizin iş süreçlerini kolaylaştıracak, maliyetlerini azaltacak adımlar atacağız. Dijitalleşme üzerine odaklanacağız. İş süreçlerini dijitalleştirerek verimliliği artıracağız.

Projelerimiz ana başlıkları ile şöyle: Dijital Satın Alma ve Tedarik Platformu Projesi, Online Eğitim Platformu Projesi, Dijital Satın Alma ve Tedarik Platformu Projesi, Özel İndirimler ve Fırsatlar Sunan Mobil Uygulama Projesi, Dijital Kooperatif Platformu Projesi, Emeklilik ve Gayrimenkul Fonu Projesi, Organize Lojistik Bölgeleri Projesi, Sigorta Kooperatifi Projesi, İnsan Kaynakları Projesi, UND Kültür-Sanat Projesi ve İğneada-Burgaz ve Hopa-Batum Feribot Projesi.”

Etiketler :