Nagihan Soylu’dan mesaj

Nagihan Soylu’dan mesaj

Nagihan Soylu’dan mesaj

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) 9 Mart’ta düzenlediği 41. Genel Kurul’unda yeni başkanını seçti. UND Dayanışma Platformu’nun UND Başkan Adayı olan Nagihan Soylu, 316 oy aldığı Genel Kurul’dan bir gün sonra bir mesaj yayınladı.

İşte Nagihan Soylu'nun Mesajı:

Değerli Yol Arkadaşlarım ve Destekçilerim,

UND'nin 41. Olağan Genel Kurulunda, sizlerden aldığım destekle, küçük ve orta büyüklükteki işletmelerimizin önündeki tehditleri erkenden tespit etmek ve bu zorluklara karşı bir dönüşüm sağlayarak proaktif çözümler üretmek üzere aday olmuştum. Türkiye'nin dört bir yanında düzenlediğimiz toplantılarla, sektörümüzü bekleyen tehlikeleri nasıl bertaraf edeceğimizi ve birlikte nasıl daha güçlü olabileceğimizi konuşmuştuk.

Genel Kurul'un sonuçları, başlattığımız bu önemli çalışmaların devamı için bir engel teşkil etmeyecektir. Oluşturduğumuz ve destek verdiğiniz bu ilkeli grup, sektörümüzün gelişimini takip etmeyi ve uygun periyotlarda sektör toplantılarını sürdürmeyi planlamaktadır.

Sizlere, yolculuğumuz boyunca göstermiş olduğunuz inanç ve destek için kalpten teşekkürlerimi sunarım. Birlik ve beraberlik içinde, sektörümüzün daha aydınlık geleceği için çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte başlattığımız bu hareket, yolumuzun açık olduğunu ve daha güçlü olduğumuzu göstermiştir.

Yollarımız her zaman açık olacak ve birlikte, uluslararası taşımacılık sektöründe daha parlak bir gelecek inşa edeceğimize inancım tamdır.