Şerafettin Aras, İstanbullu nakliyeciler ile buluştu

Şerafettin Aras, İstanbullu nakliyeciler ile buluştu

UND Başkanı Şerafettin Aras, İstanbullu nakliyeciler ile buluştu

serafettin-aras-istanbul.jpg

Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin (UND) 9 Mart’ta yapılacak Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda başkan adayı olan UND Başkanı Şerafettin Aras, İstanbullu nakliyeciler ile bir araya geldi. Seçim çalışmaları kapsamında birçok ildeki nakliyecileri ziyaret eden Şerafettin Aras, son olarak İstanbullu nakliyeciler ile buluştu. UND Başkanı Şerafettin Aras yaptığı konuşmada şunları söyledi: “1980 yılında başladığım nakliyecilik mesleğini seviyorum. Dünyaya yeniden gelsem yine bu sektörü seçerim. Bu sektör önemli. Dünya kuruldu biz vardık. Türkiye’de lojistik sektörünün önemi pandemi ile birlikte görüldü. Turizm geliri kadar bu ülkeye hizmet ihracatı sağlıyoruz. Bütün sektörlerin itici gücüyüz.

Hiçbir sivil toplum örgütünün UND’de etkin ve yetkin olmadığını ileri süren Aras, "Bu sektörle gurur duymalıyız. Pandemi döneminde temassız ticareti başlattık. Deprem döneminde kriz masası kurduk ve depremlere yardımların götürülmesini sağladık" dedi. 

"UND, 5 ayrı bölge WhatsUp gruplarında 1290 kişiye 7 gün 24 saat bilgilendiriyor ve çözüm sağlıyoruz" diyen Aras, UND'nin bir sivil toplum ve meslek örgütü olduğunu ve amaçlarının nakliyecilere hizmet olduğunu söyledi.

Konuşmasında geçiş belgeleri ile ilgili yaptıkları çalışmaları hakkında da bilgi veren Aras, geçiş belgeleri konusunda açılan davalar ve elde ettikleri kazanımları anlattı.

Aras, şoför yaşının yükseltilmesi ve yabancı plakalı araçların denetiminin resmileşmesi konusunda olumlu sonuçlar elde ettiklerini kaydetti. 

Etiketler :