PEUGEOT yeni hafif ticari araçlarını tanıttı

PEUGEOT yeni hafif ticari araçlarını tanıttı

PEUGEOT yeni hafif ticari araçlarını tanıttı

peugeot-1.jpg

PEUGEOT Türkiye yenilenen hafif ticari araçlar modellerinden Yeni Rifter, Yeni Partner, Yeni Expert Van, Yeni Boxer ve Expert Traveller Sarıyer Six Senses Kocataş Mansions’ta düzenlenen basın toplantısı ile tanıttı.   

Yapılan toplantıda PEUGEOT’nun yeni hafif ticari araç modellerinin fiyatları paylaşıldı. Buna göre; Yeni Rifter 1.200.000 TL, Yeni Partner 913 bin 500 TL, Expert Traveller 1.650.500, Yeni Expert Van, 1.058.000 ve Yeni Boxer 1.345.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Tanıtım toplantısının açılışında konuşan PEUGEOT Türkiye Gülin Reyhanoğlu, ürün gamlarını yenilemekten dolayı çok heyecanlı olduklarını söyledi. Şu an Türkiye hafif ticari araç pazarında 12 PEUGEOT modelini sunduklarını kaydeden Gülin Reyhanoğlu, geçtiğimiz yıl hafif ticari araç pazarında 20 bin 83 adet satış ve yüzde 7.6 pazar payı ile kapattıklarını hatırlattı. Bu yılın Ocak-Nisan döneminde tüm dünyadaki PEUGEOT satışlarının yüzde 6’sını PEUGEOT Türkiye kendilerinin gerçekleştirdiğini belirten Reyhanoğlu, bu yıl da Türkiye pazarını yüzde 6.4 pazar payı ile kapatmayı hedeflediklerini kaydetti.

PEUGEOT  Türkiye Pazarlama Direktörü Duygu Kanberoğlu ise PEUGEOT Türkiye olarak hafif ticari araç pazarının yarısına hitap ettiklerini söyledi.

PEUGEOT Türkiye Ürün Müdürü Emre İlkbahar da yaptığı sunumda Yeni Rifter, Yeni Partner, Yeni Expert Van, Yeni Boxer ve Expert Traveller hakkında sunum yaptı.