Pirelli’den yeni kampanya

Pirelli’den yeni kampanya

Sürücülere 150 yılı aşkın süredir inovatif teknolojilerle üretilmiş lastikler sunan Pirelli, yeni kampanyası ile cazip avantajlar sağlıyor. Pirelli müşterileri tek seferde dört adet 18’’ jant ve üzeri lastik satın aldıklarında 1.200 TL (KDV dahil) değerinde Shell Pratik Kart hediyesi ve Axess’e özel, vade farksız 8 taksit imkanı yakalıyor.

Pirelli, müşterilerine özel avantajlı bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 2 Ekim – 31 Aralık tarihleri arasında Pirelli Yetkili Satıcıları veya alt satış noktalarından Pirelli marka 4 adet yaz, dört mevsim veya kış 18” jant ve üzeri otomobil ve SUV lastik satın alan müşterilere, KDV dahil 1.200 TL (KDV dahil)  değerinde Shell Pratik Kart hediye ediliyor. Her koşulda maksimum kontrol sağlayan Pirelli, yeni kampanyasında Axess’e özel, vade farksız 8 taksit imkanı da veriyor.

İtalyan lastik devi Pirelli'nin bu cazip kampanyasından faydalanmak isteyen sürücüler, Pirelli web sitesinde kampanyaya katılan yetkili satıcıların ve Shell Pratik Kart’ın geçerli olduğu istasyonların bilgilerine ulaşabiliyor ve kolaylıkla kayıt olabiliyorlar.

Pirelli müşterileri lastiklarini satın aldıktan sonra, Pirelli Türkiye’nin web sitesinden kampanya kaydını gerçekleştirebiliyorlar. 3 iş günü içinde SMS veya e-porta yoluyla Shell Pratik Kart’ın aktivasyonunu sağlayabilen kullanıcılar, böylelikle kampanyadan yararlanabiliyorlar.

Etiketler :