Tırsan, İnşaat Ürünlerini Bauma 2019'da Sergiledi

Tırsan, İnşaat Ürünlerini Bauma 2019'da Sergiledi

Tırsan, inşaat sektörü için özel olarak geliştirdiği ürünlerini ve tam ürün gamını Almanya’nın Münih şehrinde 8- 14 Nisan tarihleri arasında düzenlenen inşaat sektörünün en önemli fuarı Bauma 2019’da sergiledi. Avrupa, Asya ve Amerika’dan müşterileri ile bir araya gelen Tırsan, fuarda iki yeni ürününün de lansmanını başarıyla gerçekleştirdi.

Tırsan, bu yıl da inşaat, yapı malzemesi, madencilik makineleri, inşaat araçları ve ekipmanları konusunda dünyanın en önemli fuarı Bauma 2019’da yerini aldı. Kaliteli ve verimlilik odaklı ürünleriyle 55’den fazla ülkedeki müşterilerinin ilk tercihi olan Tırsan, fuarda lansmanını yaptığı hidrolik dümenlenir Low-Bed K.SLH 3 ve ağır taşımacılık için geliştirilen yüksek kaliteli ve çok fonksiyonlu yeni platformu K.SPS H 4 ile büyük ilgi topladı.

Ağır ve hacimli yükler için geniş, esnek ve güvenli taşıma çözümleri sunan Tırsan, fuarda lansmanını yaptığı iki aracını sektörle ilk kez buluştururken, ağır taşımacılık mühendisliğinin en iyi örneği, 3 akslı uzayabilen Kässbohrer Mega platform K.SPA M, Dijital Treyler Kontrol (DTC) ile Treyler İnovasyon 2019 “Konsept” kategori adayı hafif tasarımlı Yatay Silobas K.SSL 35 ve en son teknoloji ile donatılmış Alüminyum Damper K.SKA’yı da kapsayan tam ürün gamını Bauma 2019’da sergiledi.

Etiketler :