Dünya Toplu Taşıma Liderleri Bursa'da Buluşacak

Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği (UITP) 8. Türkiye Konferansı 2 Ekim’de Bursa’da yapılacak.  

UITP Türkiye Konferansı, "Toplu Taşımacılıkta Bilgi Teknolojileri ve Dijitalleşme" temasıyla, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BURULAŞ ev sahipliğinde 2 Ekim’de, Bursa’da düzenlenecek. Bu sene 8'incisi gerçekleşecek olan UITP Türkiye Konferansına; Türkiye’nin yanı sıra farklı ülkelerden toplu taşımacılık işletmecileri, merkezi idareler, yerel yönetimler, endüstri kuruluşları, araştırma merkezleri, akademisyenler ve danışmanlar katılacak.

Konferansta; MaaS - entegre ulaşım platformları, sürücüsüz araçlar, yeni nesil ücret toplama sistemleri, yapay zeka, siber güvenlik, işletme planlama optimizasyonu ve bakım konularının yanı sıra; kent içi ulaşım ve mobil uygulamalar, veri & API ekonomisi ve kestirimci bakım uygulamaları ele alınacak.

Türkiye’nin farklı şehirlerinin yanı sıra; Belçika, İsviçre, Almanya, İtalya, Finlandiya ve Norveç’ten konusunda uzman konuşmacılar deneyimlerini paylaşacak. 

Aktüel Haberleri

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier DHL Express Türkiye’nin İstanbul Havalimanı’ndaki operasyon merkezini ziyaret etti
Yandex, Türk işletmelerine yönelik haritalama çözümlerini tanıttı
Unimog Seri Üretime Geçişinin 75. Yılını Kutluyor
Komatsu, Mermer Fuarı 2024'te ürünlerini sergileyecek
New Orleans RTA, Allison eGen Flex Donanımlı Yeni Flyer Elektrikli Hibrit Otobüsleri Tercih Etti