OPET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Murat Zengin oldu

OPET, pazarlama alanında uzun yıllara dayanan deneyime sahip Murat Zengin’i ekibine kattı. Murat Zengin, 1 Mart 2019 tarihi itibariyle OPET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine başladı. 

Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji bölümü mezunu olan Murat Zengin, Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünde yüksek lisansını tamamladı. İş hayatına 1998 yılında Evyap’ta Marka Müdürü olarak başlayan Zengin, daha sonra aynı şirkette Pazarlama Müdürlüğü görevinde bulundu.

Zengin, 2004-2007 yıllarında Ülker’de Pazarlama, Kişisel Bakım Ürünleri ve Yeni İş Geliştirme birimlerinde Genel Müdür Yardımcısı, 2007-2010 yıllarında Ajans Ultra’da Başkan Yardımcısı olarak çalıştı. 2010 yılında Uludağ İçecek’e katılan Murat Zengin, 2019 yılına kadar Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 

Aktüel Haberleri

Avrupalı treyler ve üstyapı temsilcileri İstanbul’da TREDER’in ev sahipliğinde buluştu
Mercedes-Benz Türk, A Milli Futbol Takımlarının Karayolu Ulaşım Sponsoru Olmaya Devam Ediyor
Ford Transit’ten Guinness Dünya Rekoru
BYD Türkiye, Yüzen, Kendi Etrafında Dönen ve Zıplayabilen Araçlarıyla Türkiye’de Teknoloji Şovu Yaptı
Maxion Wheels, ‘IAA Mobility 2025’te Yeni Nesil Jant Çözümlerini Tanıttı