Mercedes-Benz kamyon almak isteyenlere Nisan ayı fırsatları…

Mercedes-Benz Türk, kamyon için hazırladığı Nisan ayına özel kampanyalar ile kişiye özel fırsatlar sunuyor. İşte Mercedes-Benz kamyonlarda euro ya da TL ile ödeme seçenekleri sunan kampanyası…

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Actros 1840-1844 hariç tüm Mercedes-Benz kamyon tipleri için geçerli olmak üzere Nisan ayında avantajlı faiz oranlarıyla araç kredisi sunuyor.

Mercedes-Benz araç, kasko ve bakım kredilerini kapsayan özel finansman kampanyasında; 250 bin TL’ye varan krediler, kurumsal müşteriler için yüzde 0,92’den başlayan avantajlı faiz oranları ve 4 bin 126 TL’den başlayan aylık ödeme planı,

Şahıs firmaları için yüzde 0,96’dan başlayan avantajlı faiz oranları ve 4 bin 294 TL’den başlayan aylık ödeme seçenekleriyle sunuluyor.

Euro ödeme seçeneklerinde ise Mercedes-Benz kasko ve bakım kredilerini kapsayan özel finansman kampanyasını tercih eden kurumsal müşteriler; 75 bin euroya varan kredi tutarları için yüzde 0,24’ten başlayan faiz oranı, 48 aya varan vade seçenekleri ile 935 eurodan başlayan aylık ödeme planı seçeneklerinden yararlanabiliyor.

Actros 1840-1844 hariç tüm Mercedes-Benz kamyon tipleri için geçerli olmak üzere yalnızca bakım kredisini tercih eden kurumsal müşterilere ise; 20 bin TL’ye varan kredi, 48 aya varan vade seçenekleri ile 287 TL’den başlayan aylık ödeme planı ile sunuluyor.

Euro ödeme seçeneklerinde ise kurumsal müşteriler; 6 bin euroya varan kredi tutarları için 48 aya varan vade seçenekleri ile 72 eurodan başlayan aylık ödeme fırsatından faydalanabiliyor.  

Kamyon Haberleri

Anadolu Isuzu’dan Bursa’ya 16 adet NPR kamyon
128 adet Volvo aldı
Solmaz Nakliyat filosuna 6 adet MAN çekici kattı
IVECO, ağır vasıta satış ekibini güçlendirdi
Ford Trucks, Gürcistan’daki ilk 4S tesisini açtı