Mercedes-Benz Kamyonlarında Ekim Ayı Kampanyası

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Axor 1840-1844 hariç tüm Mercedes-Benz kamyon tipleri için geçerli olmak üzere Ekim ayında avantajlı faiz oranlarıyla araç ve servis sözleşmesi sunuyor.Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, araç ve servis sözleşmesini kapsayan Özel Finansman Kampanyası çerçevesinde 250 bin TL’ye varan kredi tutarları için yüzde 0,94’ten başlayan faiz oranları ve 4 bin 160 TL’den başlayan aylık ödeme imkânları sunuyor.Mercedes-Benz Finansal Hizmetler,...

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Axor 1840-1844 hariç tüm Mercedes-Benz kamyon tipleri için geçerli olmak üzere Ekim ayında avantajlı faiz oranlarıyla araç ve servis sözleşmesi sunuyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, araç ve servis sözleşmesini kapsayan Özel Finansman Kampanyası çerçevesinde 250 bin TL’ye varan kredi tutarları için yüzde 0,94’ten başlayan faiz oranları ve 4 bin 160 TL’den başlayan aylık ödeme imkânları sunuyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Euro ödeme seçeneklerinde ise Mercedes-Benz Özel Finansman Kampanyası’nın tercih edilmesi halinde 75 bin euroya varan kredi tutarları için ödeme seçenekleri sunuyor.

Kamyon Haberleri

Anadolu Isuzu’dan Bursa’ya 16 adet NPR kamyon
128 adet Volvo aldı
Solmaz Nakliyat filosuna 6 adet MAN çekici kattı
IVECO, ağır vasıta satış ekibini güçlendirdi
Ford Trucks, Gürcistan’daki ilk 4S tesisini açtı