Yeni Euro 6 kamyonları Denizliler ile buluşturuyor

Mercedes-Benz Türk, yeni kamyon ve çekici ürün gamı ile Türkiye turuna çıktı. 9 Haziran Perşembe günü Hastalya Denizli’ye ulaşacak Mercedes-Benz araçlar müşterilerin beğenisine sunulacak.  Euro 6 motora geçişle birlikte kamyon ve çekicilerini yeniden sınıflandıran Mercedes-Benz Türk, uzun yol ve nakliye araçlarını Actros, inşaat araçlarını Arocs ve şehiriçi dağıtım araçlarını Atego çatısı altında topladı.Mercedes-Benz Türk, 14 yıldır aralıksız liderliğini...

Mercedes-Benz Türk, yeni kamyon ve çekici ürün gamı ile Türkiye turuna çıktı. 9 Haziran Perşembe günü Hastalya Denizli’ye ulaşacak Mercedes-Benz araçlar müşterilerin beğenisine sunulacak.  Euro 6 motora geçişle birlikte kamyon ve çekicilerini yeniden sınıflandıran Mercedes-Benz Türk, uzun yol ve nakliye araçlarını Actros, inşaat araçlarını Arocs ve şehiriçi dağıtım araçlarını Atego çatısı altında topladı.

Mercedes-Benz Türk, 14 yıldır aralıksız liderliğini yürüttüğü kamyon pazarında Euro 6 motora geçişle birlikte yepyeni bir ürün gamıyla hizmet vermeye başladı. İhtiyaca uygun modelleri daha kolay seçme imkanı tanıyan bir sınıflandırmaya giden Mercedes-Benz, uzun yol ve nakliye araçları Actros, inşaat araçları Arocs, şehiriçi dağıtım araçları ise Atego çatısı altında topladı.

Yeni sınıflandırmanın ardından Türkiye turuna çıkan Mercedes-Benz’in efsanevi araçlarının yeni durağı Denizli olacak. 9 Haziran Perşembe günü düzenlenecek etkinlik 10.00 itibariyle Mercedes-Benz Hastalya bayisinde başlayacak. Mercedes-Benz’in güçlendirilmiş motorlarıyla daha ekonomik, asistan sistemleriyle daha güvenli, yüksek kaliteli, dayanıklı ve sağlam yeni araçlarını yakından görmek isteyenler gün boyu sürecek etkinlikte yetkililerden ayrıntılı bilgi alabilecek. 

Kamyon Haberleri

Anadolu Isuzu’dan Bursa’ya 16 adet NPR kamyon
128 adet Volvo aldı
Solmaz Nakliyat filosuna 6 adet MAN çekici kattı
IVECO, ağır vasıta satış ekibini güçlendirdi
Ford Trucks, Gürcistan’daki ilk 4S tesisini açtı