Ağır vasıta yenilikçi teknolojilerini X Works serisinde topladı

Michelin, tüm şantiye koşullarında verimliliği sağlayan X Works lastik serisini hem orijinal ekipman hem de yedek parça pazarında görücüye çıkardı. Michelin, ağır vasıta segmenti için geliştirdiği 315/80 R Z (ön aks ) , D (çeker aks) ve 385/65 R T (treyler) kullanıcılara en yüksek verimliliği sunacak.

Michelin’in inşaat sektörü özelinde piyasaya sürdüğü X Works serisi, ağır vasıta araçlar için sağlamlık ve dayanıklılık sunuyor. İnşaat sektöründeki kullanıcılara, 315/80 R ve 385/65 R olmak üzere iki ebatta mümkün olan en iyi verimlilik çözümünü sunuyor.

Yeni Michelin X Works , X Works HD ve X Force lastikleri asfalt yollar, inşaat sahaları ve taş ocakları olmak üzere 3 alanda kullanılabiliyor. X Works HD ve X Force lastikleri kullanıcılara “Hasar Garantisi” de sunuluyor.

Yeni Michelin X Works serisi, Z (ön aks), D (çeker aks) ve T (treyler) lastiklerine özel en gelişmiş Michelin teknolojilerine sahip. X Works lastikleri işletmeleri asfalt ağırlıklı koşullarda daha fazla kilometre, Michelin X Works HD lastikleri inşaat sahalarında verimlilik ve sağlamlık, Michelin X Force lastikleri de taş ocağı ve maden sahası gibi sert yüzeylerde dayanıklılık ve çekiş gücü ile buluşturuyor.

Lastik Haberleri

Goodyear yeni simülasyon merkezini Lüksemburg'da açtı
ContiConnect Lite’ın yeni sürümü ile tarım, hafriyat ve liman lastikleri de dijital olarak izlenebiliyor
Goodyear, akıllı lastik teknolojisi geliştirme konusunda iş birliklerine bir yenisini daha ekledi
Prometeon Kocaeli Fabrikası 63 yaşında
Goodyear lastik zekası teknolojisinde bir işbirliği de TDK ile yaptı